Buzlulimonatam
Tamam canım çok sağol
Kusura bakma bir de ikide bir sorup duruyorum
HappyKids @aselincimom (hassas)
BlackMambaa_ estağfurullah canım olur mu öyle şey sonuçta insanız kalbimiz acıyor merak etmekte en doğal hakkımız.
Buzlulimonatam
Teşekkür ederim 🥰
BlackMambaa_ şimdi baktım da Facebook’tan kocası da ölmüş yarın ikindi namazından sonra defnedilecekmiş
- Düzenlendi
Buzlulimonatam
Gebersin..
Şimdi ne oldu Bir anneyi hayattan kopardı Annenin bütün yaşam sevincini elinden aldı o kadın daha yaşamak istemez ki evladını kaybetti
Çocuktan ne istedin Ya küçücük bir can ne istedin O kadının gözü önünde hiç gitmeyecek o an her gün her saat başı aklına gelicek gözü önünde canlanacak uf allahım sen en adaletli olansın kabrini dar eyle
newmommy_ aldatma yok arkadaşlar . Adamın yakınını tanıyoruz denilene göre zaten aile Ece’yi istememiş önceden nişanlılarmışnsonra nişan atmışlar . Daha sonra kaçarak evlenmişler falan. Ama aile hep ön yargılı. Ve kidste arkadaşıma Samsun’daki evini su bastığını kv ve kp her gün evlerinin oraya gitmesine rağmen ilgilenmediğini söylüyor . Zaten Ece ve aileyle ilgili hep sorun varmış muhtemelen o yüzden oldu. Kurşunda sadece iki kere sıkılmış birini kendine diğeri bebekten Ece ye veya Ece’den bebeğe gidiyor tam bilmiyorum öyle dendi yalan olmasın .
BlackMambaa_ sen en adaletli olansın kabrini dar eyle
Amiin insallahhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Buzlulimonatam aaa gerçekten mi
Aselparlaa
Kıza ulaşılmıyor degil mi
BlackMambaa_ düşünüyorum evine gitmek istese nasıl gidecek yeni bi hayat kuramaz bitti yani ölen her zaman hayatta kalandır 😔
Pembepanterr evet canım
Buzlulimonatam
Ah be güzelim birde bebeğinin eşyalarını Almaya gittiği zaman koklamak istediği zaman o kan lekelerini görecek iyice yıkılıcak
Buzlulimonatam
Bebek yarın mı defnedilecek
İnsanın yüreği kaldırmıyor ne yazık ki bazen, bazı şeyleri 🥺Rabbim anneye sabır, güç, kuvvet versin 🙏
BlackMambaa_ tğylerim diken diken oluyo kalbim sızlıyor nasıl ağır bi imtşhandır 😞
BlackMambaa_ evet o da yarın defnedilecekmiş canım
Buzlulimonatam
Oy kuzum benim cennetten geldi cennete gidecek 😢
Haber yok degil mi kızdan ulaşılmıyor
busenihicalakadaretmez o kadar haklısın ki ben bile artık eşimi tanıyamıyorum bırak diye yalvarıyorum maalesef ki geçim sıkıntısı yüzünden de birakamiyor
BlackMambaa_ yok canım haber yok sadece hastaneden çıkmış onu öğrendik başka da bilgi yok daha 😔