Hadibeee newmommy_ bisey diyimmi bu aralar bu askeri personellere baya yükleniyorlar ben eşimden bıkıyorum adamın yüzünü görmüyoruz üstelik yorgunluktan ölüyorlar çok kötü bi durum Rabbım vermesin kimseye
newmommy_ Hadibeee amin aminn canim. Rabbim esine de dirayetli olmayi psikolojisini iyi tutabilmeyi nasip etsin
zeytep İnsanın yüreği kaldırmıyor ne yazık ki bazen, bazı şeyleri 🥺Rabbim anneye sabır, güç, kuvvet versin 🙏
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Oy kuzum benim cennetten geldi cennete gidecek 😢 Haber yok degil mi kızdan ulaşılmıyor
Buzlulimonatam BlackMambaa_ yok canım haber yok sadece hastaneden çıkmış onu öğrendik başka da bilgi yok daha 😔
Hadibeee busenihicalakadaretmez o kadar haklısın ki ben bile artık eşimi tanıyamıyorum bırak diye yalvarıyorum maalesef ki geçim sıkıntısı yüzünden de birakamiyor
brc12 Çok üzüldüm cokk 6 aylık bebeğim var Allah’ım yaşatmasın kimseye evlat acısını. Anneye sabır versin Rabbim hep görüyordum yorumlarını ya
Buzlulimonatam BlackMambaa_ insta hesabı yok canım ikisinin de bi yakınları şey paylaşmıştı cenazemiz şu anda vandan yola çıkmıştır kara yoluyla diye 😔
Pembepanterr Buzlulimonatam kidste konu çok başka yerlere çekildi silinsin diye etiket yaptık askıya alındık gidenler gerçekten haklıymış buranın tadı tuzu yok artık valla. Şimdi burdan da askıya alınırım zaten alınırsam birdaha da girmeyi düşünmüyorum.
abasiyanik Pembepanterr kidste pek aktif değilim sadece arada sırada postaları okurum. insanlar direkt linçe hazır vaziyette.
Buzlulimonatam Pembepanterr canım orda saçma sağan kavgalar oldu birde postlar kapatılsa bile yeni yeni postlar açılıyor moderatörlerimizin de demek istediği yeni post açacağınıza bu postu bilgi almak için kullanın ama arkadaşlar ha bire tartışmaya devam etti
Buzlulimonatam Pembepanterr canım orda saçma sapan kavgalar oldu birde postlar kapatılsa bile yeni yeni postlar açılıyor moderatörlerimizin de demek istediği yeni post açacağınıza bu postu bilgi almak için kullanın ama arkadaşlar ha bire tartışmaya devam etti
BlackMambaa_ Pembepanterr Biliyorum orayı oranın kuralları katı burada yok öyle şeyler sınırları zorlamadıgın sürece vermezler askı
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Kızın halini merak ediyorum acaba nasıl Morel olalım diyecektim de ne yapsak morel olmaz ona daha
newmommy_ Buzlulimonatam oyyy oyyy o kucucuk beden nasil topragin altina gomulecek simdi🥺🥺 hangi yurek dayanir buna
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Aynen öyle canım vallaha kendi evladımı biran göz önüne getirdim gerçekten dayanılmaz bir acı evladı ölene o acının bir adı yok derler Ya gerçekten öyle anası babası olana öksüz derler ama evladı ölene hiç birşey