Goat busenihicalakadaretmez psikolojik baskı altında kalıyorlar fakat bu raddeye gelene kadar meslekten istifa edecek esnaf olacak mesela adam bir anda bu hâle gelmedi bunalimdaydi ama bu mesleğe devam etti etmeyecekti 4 aylık bir kuzunun canına kıyan insana ne yaşadı diyemiyorum aklım almıyor anlayamıyorum kaldıramıyorsa yapmacak İste tamda bu.
Moonlight_ newmommy_ ne diyecegimi bilmiyorum ne büyük bir aci icim parcalandi 😭 annemize allahtan bol sabir dayanma gücü diliyorum 🙏🏻 rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin ufacik biseyde canimiz yaniyor böylesini hic düsünemiyorum ah kuzuuum melegim😭
newmommy_ Moonlight_ boylesi acinin tarifi yok rabbim bizlerden uzak etsin bi bagirdigimda vicdan azabindan ölüyorum😞
melebek newmommy_ Benim kuzenim görev yapıyor Van Çaldıran’da. İhbar geliyor, iftara çok az bir vakit kala. “Yemek yiyemedim, kendime gelemedim, ilk defa ölü bir bebek gördüm” dedi. Allah gidene de kalana da merhametiyle muamele etsin. Gerçekten çok zor 😔
newmommy_ kizatasozu evet canim anne yasiyo omzundan yaralanmis bebek de o an kafasindan vurulup hayatini kaybediyo butun bunlara sebep olan da bitkisel hayatta
kizatasozu newmommy_ ya çok üzüldüm gece bu postu gördükten sonra sabaha kadar gözüme uyku girmedi ne kadar büyük bi sorunu olabilir ki daha 4 aylık bebeğini olduruyo ya neden
newmommy_ kizsidikaa yavrum cennetin en guzel yerindedir simdi olan anneye oldu cok zor rabbim sabir versin😔😔😔
newmommy_ llanjalee evet evet cok caba sarfettiler bilgi almak icin kadin da o kadar tatli naif bi kadindi ki daha olay yasanmadan saatler once aktifmis kidsde insan gorunce kotu oluyor😔😔
newmommy_ kizatasozu bu kotulugu sadece kendine yapsa en azindan arkasinda bi dua okuyan gozyasi doken olurdu ama bebek katiline kim neden uzulsun rabbim o annenin yureginin kavruldugu kadar o adami yaksin insallah
Buzlulimonatam melebek kidste ne kadar mutlu olduğunu yazmıştı ama dediğin gibi orda onu vandan tanıyanlarda böyle şeyler söylediler ama değer miydi ? Boşansaydın neden anneyi yavrusundan ayırdın 😞
blondee melebek Bu ifadeyi nereden öğrendiniz? Çünkü çok asılsız ifadeler atılmış dün anca sabah okudum..
newmommy_ Esmerkiz bence tamamen isinden dolayi bi bunalimdaydi es kaynana kayinbaba oldugunu sanmiyorum ama ama anneyi kucucuk bi yavrucaktan ayirmaya hakki yoktu her ne olursa olsun gitsin kendi canina kiysin kendine napiyosa yapsin bu kadarina hakki yoktu bi kadini omur boyu icinden cikamayacagi bi depresyona soktu
newmommy_ busenihicalakadaretmez maasindan dolayi uzman cavus olurken iyiydi yaa offf soyleyecek cok sey var ama gucum yok o anneyi hic dusunemiyorum
newmommy_ Buzlulimonatam amin insallah hic kapanmayacak bi yara bu bebegin gozunun onunde ellerinden kayip gidiyor bi anda offff allahim bizi boyle acilarla sinama mubarek kadir gecesinin hurmetine evlatlarimiza hayirli uzun omurler ver 😭😭😭😭😭
meleksen1 newmommy_ Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. O kadar zor bir durum ki içim acıyo düşündükçe. Allah sabır versin çok zor 😞
Moonlight_ newmommy_ evet ya allahim 8 aylik bebegime bakiyorumda Düne kadar uyumuyOr diye dert yaniyordum allahim evlatlarimizi bize bagislasin 😭🙏🏻