newmommy_ busenihicalakadaretmez maasindan dolayi uzman cavus olurken iyiydi yaa offf soyleyecek cok sey var ama gucum yok o anneyi hic dusunemiyorum
newmommy_ Buzlulimonatam amin insallah hic kapanmayacak bi yara bu bebegin gozunun onunde ellerinden kayip gidiyor bi anda offff allahim bizi boyle acilarla sinama mubarek kadir gecesinin hurmetine evlatlarimiza hayirli uzun omurler ver 😭😭😭😭😭
meleksen1 newmommy_ Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. O kadar zor bir durum ki içim acıyo düşündükçe. Allah sabır versin çok zor 😞
newmommy_ Moonlight_ boylesi acinin tarifi yok rabbim bizlerden uzak etsin bi bagirdigimda vicdan azabindan ölüyorum😞
Moonlight_ newmommy_ evet ya allahim 8 aylik bebegime bakiyorumda Düne kadar uyumuyOr diye dert yaniyordum allahim evlatlarimizi bize bagislasin 😭🙏🏻
Buzlulimonatam melebek kidste ne kadar mutlu olduğunu yazmıştı ama dediğin gibi orda onu vandan tanıyanlarda böyle şeyler söylediler ama değer miydi ? Boşansaydın neden anneyi yavrusundan ayırdın 😞
melebek Buzlulimonatam newmommy_ Ya ben normal bir psikolojide olan birinin bunu yapabileceğine inanmıyorum. Detay bilmiyorum, sormak da istemedim açıkçası. Çok zor gerçekten 😔
blondee melebek Bu ifadeyi nereden öğrendiniz? Çünkü çok asılsız ifadeler atılmış dün anca sabah okudum..
newmommy_ kizatasozu bu kotulugu sadece kendine yapsa en azindan arkasinda bi dua okuyan gozyasi doken olurdu ama bebek katiline kim neden uzulsun rabbim o annenin yureginin kavruldugu kadar o adami yaksin insallah
blondee newmommy_ Şu an ne yapıyor, ne hissediyor acaba. İnşallah kendisine zarar vermez. Hala tüylerim diken diken..
Buzlulimonatam newmommy_ bilmiyorum ama gerçekten çok kötü oldum belki orda görüyordum diye başımdan vurulmuşa döndüm
BlackMambaa_ newmommy_ Bence adam bunu bilerek yapmış olabilir Anne acı ceksin diye bilerek gözü önünde bebeği vurup Sırf anne o acıyı ceksin yaşasın diye anneye zarar vermemiştir kendince cezalandırmıştır