belladonna ay insallah ya ❤️❤️🌷 yurdunuzu cok ozledim burnumun diregi sizliyor su ara cok zorlaniyorum haziran sonunda 🥲🥹

Zamansiz_ aynen hatta büyüdükçe derler de büyür derler bakalım, daha varmış hızlıca gelsin haziran

kanalize derlerde derler buyugu 6 olucak hala aynı sorunlar 🥲 gelmiyorrrrrr bekledikce haziran uzuyor🥲😞

Zamansiz_
        Az kalmış dayan sayılı gün 😊
        Geldiğinde bol bol hasret giderirsin ama zaman hızlı geçer 🙈

Zamansiz_ çok zor evet ama hepimiz bu zorluğu seviyoruz bence kabul edelim 💐 gelecekse yavrularımızdan gelsin, yorulacaksak onlar için yorulalım diye düşünüyoruz, biliyorum 🙃 buraya yazarken bile şükrediyoruz hatta 🤲 annelik zor kızlar , hatta hepimiz için tahmin ettiğimizden bile zor onu da biliyorum . Ama çok özlicez bu hallerini be 😍

Zamansiz_ cok duygulandiiimmmm 🥹 aynen öyle geciyor bak benim büyük oglan 7 yasinda kardesi 8aylik olmasina ragmen büyügümün minik hallerini özlüyorum ah diyorum o zamana geri gelse simdi. Evim dagilmis kirlenmis fark etmez cocuklu ev zaten öyle olur temiz toplu evde mutsuz cocuk yetistirmektende kirlenmek güzeldir diyorum hatta oglum camda elini sürerken gidip eslik ediyorum ikimizin el izi ciksin diye 🤣

Zamansiz_ yurtdışında olmak daha bunaltıyor sanki seni son zamanlarda böyle üzgün kırgın gibisin 🥹

llanjalee evet oglum 6 yasinda olucak zor bi bebekti fotolarina baktikca nasil basarmisim nasil gecmis diorum🥹🥹

Moonlight_ yaa demi ama ben buyuk oglanda bu kadar rahat degildim ilkin verdigi tecrubesizlik olsa gerek simdi daha rahatim cocuktur kirletir diyorum🥹🥹❤️

kanalize üzgün kırgın yorgun yalniz..🥀 o kadar dusunmek istemiyorken kendimi dusunurken buluyorum cok yalnizim yaa ee ne isin var orda nasil gittin dersen cevabim yok 7 sene olucak gram alismadim hep kandirmaca 🚬 sigara verem ki icek 🥀🚬🚬

llanjalee yaaa jale 🥹🥹 bu ne meselaaaa nasil narinsinnnn cok sagollll🥹🥹 ay ne kadar guzel yuregin var rabbim gönlündeki en hayirlisi nasip etsin tum dualarin kabul olsun🥹🥹🌷