Güçlü kadıNlara🌷❤️
belladonna biliyorum o yuzden yazdikca rahatliyorum🥹🥹❤️💃🏻
Moonlight_ yaa demi ama ben buyuk oglanda bu kadar rahat degildim ilkin verdigi tecrubesizlik olsa gerek simdi daha rahatim cocuktur kirletir diyorum🥹🥹❤️
Zamansiz_ olabilir askim ilkinde sende aliskin olmuyorsun cünkü o duruma ama ben ilkindede öyleydim ya zaten genel olarak ben böyle seylere önem vermem yani misafir cocugu olsada amaaan siler gecerim nolcak derim😅
@llanjalee @Zamansiz_ küstüm beni niye disliyorsunuz bu sevgi yumagindaaa 🤣
Moonlight_ ohh en guzeli bide cocuk kendi ewinde yapmicak nerde yapicak🌷💃🏻
Moonlight_ ayy sensiz aslaaaaaggg bi duygusala bagladik topladikkk💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥰 @llanjalee 
Zamansiz_ evet aynen benimkine ben cocuk odasinda duvarin bi kismina boyamasinida izin vermistim biseyler yazip karaliyordu bi müddet hevesini alip birakmisti mesela🤣
Zamansiz_ bende bu ara öyleyim güclü göründügüme bakma dokunsan aglicam en cok bu yoruyor beni 🥲
Zamansiz_ Ramazanın ilk günleri halsizlik oluyordu ama simdi alıştım. Çocuğun enerjisine yetişemiyorum yine tabi ama iyi hissettiğim doğru. Videoyu görünce aklıma kendi yaşantım geldi. Cocuk 1,5 yasında , haliyle evi sürekli dağıtıyor ama alıştım hiç umursamıyorum. Temizliğimi bayram sonrası yapacağım. Önceden ev temizliğini pek sevmezdim üşenirdim ama şimdi daha anlamlı ve severek yapıyorum , oğlum sağolsun bana bunu gösterdi😂 sayesinde üşendiğim şeyleri severek yapmaya başladım ve keyif aldım. Ramazan sonrası enerji deposu için sabah kahvesi ile cocuğa ve ev işlerine yetişeceğim inş 😄
Moonlight_ sensiz sevgi yumağı mı ay yok sen yanlış okumuşsundur açıklayabiliriz 😜
Zamansiz_ ♥️🥰
Moonlight_ ay cok guzell cocuklar oyle yaa 🥹💃🏻💃🏻
Moonlight_ sus kimse kimseye ellemesin su ara birsey yokmus modunu aktiv yapalim🥲💃🏻
nuryollanna yetisirsinnn sennn💃🏻💃🏻 sevmedigim temizligi sevdirdi de 😂😂 harikaa ❤️❤️🥰
llanjalee ewttt kesinlikleee💃🏻😂
@Moonlight_ eksik okudun sen👀❤️💃🏻
llanjalee @Zamansiz_ basimin agrisindan demekkiii ekrani bulanik görmüsümdürrrr🤪🤣🤣🤣
Zamansiz_ ellesmeyelim 🤣🤣
Zamansiz_ @llanjalee sizin icinizi yeriiimmmm minnoslar siziii eridim bittimmm🫠😅😅❤️❤️❤️😘🥰🥰😘
Moonlight_ yaaa nasilsin agrin sizin cokmu🥲❤️
Zamansiz_ iyiyim sükür canim arada bicak saplantisi gibi geliOr gidiyor allah beterinden korusun🙏🏻❤️😘
Moonlight_ bebiş ağrın mı var noldu geçmiş olsun
Zamansiz_
Çok çok içten seviyoruz 😍♥️
Zamansiz_ yani üşenirdim yapmaya simdi kafa dağıtmak icin bile yapıyorum 😄😄♥️♥️