Sahra5 HurremSultan 🤣🤣bi de öyle olunca daha da bi suçluluk duygusu ay niye çarptdım niye görmedim 😂😂
HurremSultan Sahra5 kız işin kötü yanı o bana çarpıyor 😂 sanki ne yani dkdkd o anı videoya çeksem şok olursun günde on kere bacağıma degio yere seriliyor😂😂😂
meleksen1 HurremSultan Özlenen beklenen post ve sahibiiii😍 Ben kahve saatini bitirip yatağa geçtim aşkım geç gördüm 😀
HurremSultan belladonna kaynım gidiş parasını ben vercem dönüşü siz haledin demiş😁🌷 masalhhh canım kaynım dshdjsjddn şimdi bilet bakıyor kocam 🥲💕
Sahra5 HurremSultan 🤣🤣🤣🤣🤣ay benimki de öyle 🤣🤣🤣🤣🤣bi de benim kızımda şey var düşüyo kalıkyo bakıyo eğer ben ona bakıyosam ağlıyo bakmıyosum yola devam🤣
HurremSultan meleksen1 çocuklarla uğraştım aşkım napim hep aynı seyelr. Ekran kestik oda ayridik zorlu süreçlerden geçiyoruz 🥲🥲🥲
enerciiiii abasiyanik ay hayır bende ondan korkuyorum ama maşaj yapmazsa kendime gelemem çok yorgunum
meleksen1 HurremSultan Yaaa, ekran kesmeniz çok iyi olmuş kuzum. odaları ayırmakta eminim çok zor olmuştur. Atlatabildiniz mi süreci🥲
HurremSultan kizatasozu korktuğum kadar zor olmadı. En çok ekransiz zaten duruyorlar mis ona üzüldüm. Hani istiyormuş ama kesincw katıla katıla aglayip kendini yerlere atmadı yok dedim bitti 🥲 çok kızıyorum kendime coookkk
HurremSultan meleksen1 evet çok zorlanmadım Allah’tan ama yinede zorluğu oldu tabiki. Eşim çok destek oldu o destek olmasa yapamazdim sanirimm. Keşke en baştan destegini cekmeseydi ama olsun olan oldu artik
belladonna HurremSultan Benim memleketime 4-4.5 saat eşiminkine de 6.5 saat sürüyor. Ben uzun yol seviyorum aslında ama benim kız sevmiyor 😅
Zamansiz_ HurremSultan ey beaaa yikilmadik ayaktada degiliz hannniy🥲😂😂 soyle bakim sen bizi aldatiomusin happykidsle😏☹️