• Muhabbet
  • evde oturmaktan sıkılmıyor musunuz

Bu aralar kendimi öyle bir saldım ki nasıl toparlanırım bilmiyorum günlük sil süpür temizlik yapıyorum çamaşır bulaşık onları hallederim yemek canım isterse yaparım erken kalkarım 7 de 12 ye kadar işim biter oğlumla oyna et uyut hep aynı kısır döngü sıkıldım siz neler yapıyorsunuz sabahtan akşama kadar 🥹🥲

Cicikiz aynı kısır döngü bendede var doğumdan önce oturup halime ağladım desem yeridir😂 hamileyken bı şekilde oğlanları alıp çıkardım zorsunmazdım 3 çocukla dışarıya çıkmaya ama şuan doğum yaptım ailenin yeni üyesi sayesinde sadece markete gidip geliyorum koşa koşa 😂😂 ikiz bebek arabası alırsam eğer kimse beni durduramaz😂😂😂 sende tek çocuk var havalarda sıcak öğlen uykusundan sonra al onu parka git mesela , yeşillik alan varsa oraya git , tek çocuk annenin arkadaşı tadını çıkar bence gez dolaş eve kapama kendini

Cicikiz yaa belki ramazandan dolayi oyle oluyordur az kaldi sık sık disari cik havalarda guzellesiyor seviyorsan tabi cikmayi

gizew nolacak bilmem evden çağrı merkezi işine başvurmuştum aradılar ama eşim izin vermedi çok üzüldüm hiç bişiye hevesim kalmadı

Zamansiz_ 3 çocuk mu 4. Oldu yavrum😂😂 valla 2 gün önce yemek yiyemiyorum diye ağladım açım diye ağladım herşey gaz yapıyor diye ağladım yani halimi sen düşün 😂😂kayınvalidem pide yapmış acı olmuş biraz pidenin yarısına gelince fark ettim bıraktım yemedim eşim yedi oturdum ağladım açlıktan ölecem diye😂😂

Zamansiz_ seviyorum ama burda yapacak bişi yok ki nereye gideyim herhangi markete mi gideyim parka mı insan ona da bıkıyor 😂

Cicikiz eee işte çık dışarı aşko kapatma kendini eve 😂 azıcık yakın olsaydık birbirimize altın günü yapardık 😂😂

Cicikiz
              Ben ev kadınıyım canım sen oturursun oturmazsın beni ilgilendirmez
              Şaka maka gezmeyi severim ama öyle gezmeye aşık değilim ev gezmesi severim ama o da arkadaşlarla sevdiklerimle falan 😄

Zamansiz_ Bursa’nın ilçelerinde küçük bi ilçe köyleri var geneli çiftçilikle uğraşıyor yani öyle parklar cafeler bi lcw nin awmsi var pek gezilecek yeri yok yani ben buraya 15 20 dkalık mesafeden gelin geldim göl var benim geldiğim yerde sahili var en azından orada yaşam var 😂 geldiğim yere tekrar geri dönemiyor muyuz 😂

Cicikiz yaa keskeee bende cok isterdim turkiyede yasamak🥲 oyle bi inkanimiz yok inkanlar dahilinde yasioz bea🥲🫠