Goat yoğurt tadımı yaptıysanız , tattırdığınız sebzeleri yoğurtla karıştırıp vermeye başlayabilirsiniz . Aynı zamanda meyve tadımlarından sonra meyveleri de yoğurtla tüketebilir bebeğiniz.
Ben bebek irmiği çok verdim valla pişirip içine ev yapımı iki tane bebe bisküvisi birde hangi meyve varsa onu ekleyip bi kaşıkta organik pekmez koyup yediriyordum çokta seviyordu oğlum . Pirinç unu vermiyordum ama onu çok tavsiye etmiyorlar şeker oranı yüksek olduğu için almıştım set olarak ama hiç yedirmedim .
Aynı zamanda mesela havuç tattıysa havuçlu çorba yapabilirsiniz içine tel şehriye taneleri atabilirsiniz biraz , iyice pişerse yutar korkmayın hem pütürlü yemeye alışmış olur yavaş yavaş .
Sabahları labne peynirin üzerine pekmez döküp çok verdim onu da seviyordu oğlum deneyebilirsiniz , salatalık cam rendede rendeleyip yediriyordum yanında , yumurtayı da azıcık su ile çırpıp pişiriyordum o şekilde yumuşak oluyo yemesi daha kolay deneyebilirsiniz.
Böyle böyle iyice alıştığında krep ve pankekte yapıp vermeye başlarsınız . Tam kaç aylık dişleri var mı ?
Sağlıklı büyüsün yavrularımız ♥️