Susunbebekuyuyo ya bide bana kimse fikir bile vermeyince sanki eksik kalıyorum gibi hissediyorum iyice herseyi ogrenmek istiyorum ama onune gelen gecistiriyor umursamiyor bu konuyu adam akilli kimse demiyorki ben sunu sunu yaptim bak cocugun var aklinda olsun diye valla burasi daha yardimci oluyor bana
Tecrübeli annecikler
HurremSultan ay keske gelse o herseyi yiyecegi donemde stresim azalsa🙂 bazen vicdan azabi cekiyorum acaba doymuyormu beceremiyormuyum diye
Cicekliperde kapya biber, yogurt, domates biber salcası, sogan bunlardab yapmistim
melaykeeee bende cok heyecanliydim ama inanki cok stresli, en azindan benim icin oyle oldu. Cevrende soracak kimse yok akil verecek kimse yok tek basina biseyler yapmaya calisiyosun nette yazilan bilgilere gore ugrasiyorum iste insallah faydali oluyorumdur
Goat bu vicdan azabı hiç bitmiyor kiiii🥲🥲 ne yaparsan yap hep daha iyisini yaoabilrdim diyorsun. Diyorum ya kızımda kafayı yemiştim bu ek gıda yüzünden o yemeikce ben tarifler stresler. Oglumfa hic öyle şeyler yaoamdim sofrada ne varsa minik minik verdim tadımlık. Şimdi ben ne yersem onu yiyor elhamdülillah çok şükür ama kızım iki buçuk yaşında hala birşey yemez🥲 pilav makarna dün ilk defa hayatında minicik tavuk yedi agliycaktim mutluluktan😂😂🧿🧿
Goat aynen canım ilk gıdada böyle olunca bende şaşırdım en son denk gelmiştir dediler her dr farklı bişey dedi kortizonlu kremle geçti bir daha havuç vermedim tabi bende
Goat yoğurt alerji yapmış olabilir.
HurremSultan desene çok kasmamak gerek. Bazen diyorum artık kendini kurtardı aç kalmaz yetmese acıktımı başladı ham ham demeye anlıyosun. Daha iyisi olsun derken ters tepmesin
Cicekliperde 3 gün yogurt denememde alerji olmadı ama belkide tarhana icerisindeki iki besin yogurt ve baska bisey çakışınca alerji gibi olabilir.
Goat olabilir belki de sadece tesadüfen bir şey oldu. Bir kez daha dene korkma
Goat ilk bir ay zaten sürekli dönüşümlü aynı besinler veriliyor sadece ek olarak denediklerini birbirine katarak tabi lezzetini bozmadan birlikte vermek, irmik eklemeye baslayabilirsin. Meyveleri denedikten sonra yogurtla karistirabilirsin. İlk ay dedigim gibi cesit az deneme sureci. Zaten miktarida gunden gune arttiriyorsun. 1 cay kasigi 1 tatli kasigi 1 yemek kasigi boyle 3 gunu tamamlayip yeni besine. Seninle asagi yukarı aynı aylarda gidiyoruz.uyku duzeni nasil peki.rahat uykuya dalabiliyormu neler yapiyosun uyutmak icin bana fikir olsun. Ben uyutmak icin cok zorlaniyorum nasil duzelecek bilmiyorum surekli kucaga aliyorum uyumamak icin agliyor
Cicekliperde denerim bakalım aynısı olursa anlaşılır keserim
Cappuccino Uykuda ben sorun yaşamıyorum maşallah çok rahat. Uyku öncesi devamlı mama içiyor. Mamasını uyutacağım oda da veriyorum. Öncesinde uyku müziği var onu açıyorum, mama içerken o müzik uykuya zaten hazırlıyor uyuyacağını anlıyor. Artık kucakta uyumak istemiyor. Yatağa yatırıyorum yan dönüyor, bende yanına yatıyorum. Benim yüzümü severek uyuyor dokunuyor. Gözümü kapıyorum uyuyor gibi açık olunca göz teması kurduğun an gülmeye baslıyor ondan uykusu kacmasın hic bakmıyorum 😆 belki seninkide kucak yerine yatakta temas ederek uyumak istiyordur oyle dene istersen.
Goat kendini üzme yeter aşkım boş yere stres yaoma amaç tadım yapmasi zaten tadını bilsin yeter midesi ne ki onun🥰🥰 ben boş yere kizmisim kendime de kızıma da çok sitem ettim keşke geriye dönsem bazen yemiyor diye elimde kaşık ağlardım of of çok pişmanım
Goat nekadar güzel peki boyle uyuması icin sen ozellikle ugrasip nasil alistirdin. Normalde cocuklar kucak disinda uyumak istemezler. Ben nasil alistirabilirim
Goat kitapları var ona göre tarif yapabilirsin evde zeytinyağı varsa kullan kabızlık yaşamasın