zeytep perimasali802_ kız benimkinde de dana gücü var ama bazen benim gücüm galip geliyor sjsjsj boş anını yakala, sabah uyanır uyanmaz gücü olmaz, kolunun üsütne yat, bacağının üstüne yat bakim gücü olcak mı ahahahah sjsjs ben kocayı öyle yeniyom sjsjsjs
melaykeeee kleopatranizzz napalım bacım jsjsjdj 😂 Benim mottom ne biliyomusunnn HAYAT BOŞ , SEVİŞ ÇOOOOŞŞŞŞŞ🫣😂🤓
BlackMambaa_ melaykeeee Ya belki bana inanmıyorsunuz ama sizin yeriniz gerçekten başka bende sanki yıllardır tanıyorum sizi çocukluk arkadaşıyız gibi
melaykeeee BlackMambaa_ ben diyorum ya kendi samimi olduğum arkadaşlarımla bile bu kadar yakın değilim.
zeytep BlackMambaa_ ben bu zamana kadar neden girmemişim bu peridenin sohbetlerine katılıp snei daha önceden bulamamışım acaba
kleopatranizzz BlackMambaa_ o zaman yine iyi müsade ediyor kızz,bide o saçma sapan fotolara denk gelseydi Allah korusuuun
zeytep BlackMambaa_ yani öyle durumda zaten eminim bir çoğumuz sıkıntı yaşar ama işte arada da ommuyor değil ne yazık ki öyle durumlar gerçi ben denk gelmedim sjjs hep kaçırdım treni😅🤣
BlackMambaa_ zeytep artık gelmezler Ya numara oldu Ya bir kere kayıt olan daha giremiyor aynı numara ile o kadar da manyak değillerdir herhalde başka numarayla açacak kadar
melaykeeee kleopatranizzz hahahah benimde ilk zamanlar böyleydi. Kızımın uyku düzeni oturunca artık durmak yok dedim
BlackMambaa_ kleopatranizzz Haklılar cünkü ne desem boş olur o an gözü döner benim adamın o an hiç acımaz vallaha cocuk var falan diyip cok sever ama o tür durumlara gelince affı olmaz
kleopatranizzz melaykeeee Benimkilerin de düzeni var aşko ikiside en geç 9 da uyumuş oluyor,ama 2 tane olunca çok yoruluyormuş insan 🥲🥲
melaykeeee BlackMambaa_ tabi ki haklılar. Ayni şekil eşim bu uygulamayı kullansaydı ve kadın olsaydı kıyameti kopartırdım
kleopatranizzz BlackMambaa_ Valla hak veriyorum şahsen aynı şeyi ben görmüş olsam eşimin telefonunda ölümlerden ölüm beğensin direk eski kocam olur yani fjfjfjj
BlackMambaa_ zeytep İnsta adresimi biliyorsun canım Oradan konuşuruz yine istediğin zaman ❤️🤗 Gerçi benim adamın engelleme huyu var sjsj neyse hal ederiz öyle birşey olursa
zeytep perimasali802_ ben iki üç kez eşimin kolunu başımın altına alırken yakalandım şimdi uyuştu mu bir yanı, ne kadar almadım dese de yemiyor sjsjsj