zeytep kleopatranizzz ya evett zamanlama gecikti, dün biraz rahatsızdım ondan bugünde sık alamadım telefonu elime o yüzden post biraz geç oldu neyse bir dahaki sefere erken açarım artık sjssj
perimasali802_ zeytep ne demesinn canım dün biraz sinir etim adamı hıncını aldi 🤣 kasik ağrısi yaşıyorum dünden beri
zeytep perimasali802_ hahahaja sende işini bil sjsjs kocayı esir al, hüküm sür de görsün gününü sjsjsj
BlackMambaa_ melaykeeee Hiç mi kullanmıyor musun Aşkım sıkılmaya başladım artık buradan ya buraya çok vakit harcıyorum eşim de kıskanıyor normal olarak azar gibi bir yer diyip duruyor erkek çıkarsa falan diye kızıyor sürekli gerçekten buradan konuştuğum biri erkek çıksa ağzıma eder o yüzden
zeytep BlackMambaa_ hayırlısı canım ya, eşinle kötü olmaktansa ara verme belki iyi olur ama çok özleriz
BlackMambaa_ zeytep Zamanı gelince gideceğim canım bir kaç ay sonra falan biraz daha son vakitlerimi geçireyim sonra güzel anı bırakıp gideyim yoksa böyle olmaz aramız bozulacak eşimle iyice burayı cok takıyor
zeytep kleopatranizzz bu anonsu o zaman @melaykeeee aktarayım sjsjs bebeni uyut hemen git kocanın yanına sjsjs
melaykeeee BlackMambaa_ gerçekten mi? Kız niye söyledin deseydin ya bebekler için anne uygulaması diye
zeytep melaykeeee sen bırakamazsın burayı, yoksa postlarını ve ya yorumlarını bulup hortlatırız sjssj
BlackMambaa_ zeytep Aslında ben de burayı seviyorum ama erkek çıkar dediği için artık bende korkuyorum erkek çıkarsa ağzıma eder hiç acımaz sinirini kıskançlığını en iyi ben bilirim onun
zeytep perimasali802_ kız benimkinde de dana gücü var ama bazen benim gücüm galip geliyor sjsjsj boş anını yakala, sabah uyanır uyanmaz gücü olmaz, kolunun üsütne yat, bacağının üstüne yat bakim gücü olcak mı ahahahah sjsjs ben kocayı öyle yeniyom sjsjsjs