Evet sonunda biletimi aldım yarın bu saatlerde çoktan yolda olmuş olacağım dün yorumlastigim arkadaşların da söylediklerinden yola çıkarak en doğru kararı verdigimi hissediyorum ben burada içim dışıma çıkana kadar ağlayıp kendimi harap ederken yüzüme gulen biriyle kalan ömrümü geçirmek ilk önce kendime en çok da çocuğuma haksızlık olacaktı bana destek veren herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız 💙

piyangobileti

Postlarının sessiz okuyucusuydum. Kendin ve çocuğun için en iyisini yaptığını düşünüyorum. Kangren bir ilişkiydi ve gün geçtikçe daha da zehirli bir hâl alıyordu. İnşallah bundan sonrası senin ve çocuğun için daha iyi olur. Her kadın ayakları üzerinde durabilir, yeter ki buna gönüllü olsun 🫂

piyangobileti
    Hakkın da hayırlısı olsun. Bazen bize en zor gibi görünen şeyler, hayatımız için en doğru olan şeylerdir. Her zaman güçlü ol. Kimse üzülmek, sürekli kendisini parçalamak için gelmiyor bu dünyaya..
    Sevindim senin adına 😊

piyangobileti yarın geri kalan hayatının ilk günü 🌸
    Evladınla sana çok güzel ömürler diliyorum, bundan sonra her şey senin mutluluğun için olsun.. 💕

piyangobileti dilerim Allah’tan güzellikler seni bulur Cook mutlu ol güçlü bi annesin sen farkindayim🌸

aselinannesi9398 o bizden önce çıktı giderken hiçbir şekilde konusmadi bayramımi kutlamadi hoşçakal demedi çocuk uyuyordu uyandığında baba dedi ben de çok kötü oldum giderken aradım şimdi geçeceğiz diye dolmusun içine girdi çocuğu gördü bu kadar dolmustakilere hakkınızı helal edin dedi bana da güle güle demedi bu kadar işte her yerden benimle ilgili şeyleri yavaş yavaş siliyor

Allah kolaylik verecektir.
      Güçlü olmaya çalış..
      Başaracaksın
      Erkekler kapatilsin.