Evet sonunda biletimi aldım yarın bu saatlerde çoktan yolda olmuş olacağım dün yorumlastigim arkadaşların da söylediklerinden yola çıkarak en doğru kararı verdigimi hissediyorum ben burada içim dışıma çıkana kadar ağlayıp kendimi harap ederken yüzüme gulen biriyle kalan ömrümü geçirmek ilk önce kendime en çok da çocuğuma haksızlık olacaktı bana destek veren herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız 💙
Başardım 💪
piyangobileti Hakkında hayırlısı olsun canım inan yapabilirsin .
piyangobileti tebrik ediyorum seni güzel kadın 🌷💕💝
İnşallah herşey çok daha güzel olur senin için
Postlarının sessiz okuyucusuydum. Kendin ve çocuğun için en iyisini yaptığını düşünüyorum. Kangren bir ilişkiydi ve gün geçtikçe daha da zehirli bir hâl alıyordu. İnşallah bundan sonrası senin ve çocuğun için daha iyi olur. Her kadın ayakları üzerinde durabilir, yeter ki buna gönüllü olsun 🫂
piyangobileti
Hakkın da hayırlısı olsun. Bazen bize en zor gibi görünen şeyler, hayatımız için en doğru olan şeylerdir. Her zaman güçlü ol. Kimse üzülmek, sürekli kendisini parçalamak için gelmiyor bu dünyaya..
Sevindim senin adına 😊
piyangobileti yarın geri kalan hayatının ilk günü 🌸
Evladınla sana çok güzel ömürler diliyorum, bundan sonra her şey senin mutluluğun için olsun.. 💕
piyangobileti Yalnız değil,tek başına 💪🏻
piyangobileti dilerim Allah’tan güzellikler seni bulur Cook mutlu ol güçlü bi annesin sen farkindayim🌸
Allah yardimcin olsun…
piyangobileti canım naptın merak ettim her şey yolunda mı
aselinannesi9398 dün baba evine döndüm artık buradayım
Cevap yazamadigim herkese teşekkür ediyorum iyi bayramlar dilerim 💙
- Düzenlendi
piyangobileti iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun arayıp sordumu yada herhangi bi durum yasandimi
aselinannesi9398 hayır hiçbir şekilde iletişim kurmadik valizlere bile yardım etmedi ben de tenezzül etmedim
piyangobileti evden çıkarken gordumu ben görmeden çıktın diye düşünmüştüm
aselinannesi9398 o bizden önce çıktı giderken hiçbir şekilde konusmadi bayramımi kutlamadi hoşçakal demedi çocuk uyuyordu uyandığında baba dedi ben de çok kötü oldum giderken aradım şimdi geçeceğiz diye dolmusun içine girdi çocuğu gördü bu kadar dolmustakilere hakkınızı helal edin dedi bana da güle güle demedi bu kadar işte her yerden benimle ilgili şeyleri yavaş yavaş siliyor
piyangobileti canım ne yaptın son durum ne merqk ettim arayıp soruyormu çocuk içinde olsa
ESMERBOMBA_ hayır iletişim kurmuyor beni takipten çıktı durumundan ismimi falan sildi ben de kendime yeni bir hesap açtım ve az önce numarasını silip engelledim
piyangobileti anladım hakkında hayırlısı olsun canım 🌸
Allah kolaylik verecektir.
Güçlü olmaya çalış..
Başaracaksın
Erkekler kapatilsin.