kayzen korkmana gerek yok o geçti artık zevk almaya bakarsan acımaz ne kadar kasarsan o kadar acır

aselinannesi9398
😅 Cinsellik ile ilgili pek bilgim yok haliyle bseyler korkutuyor ve endişelendiriyor

kayzen kısmen ama dediğim gibi en önemlisi kafanda bitirmek,tadını çıkar 😍

gizew

Tabii ki aşar zamanla 🙌🏻 şu an farkında olup çözüm aramaya çalışması çok büyük bir adım 🙃

kayzen

Psikolojik işte… belki yaşadığın bir travma belki toplumumuzda yapılan “ilk gece çok acır” korkusudur böyle davranmana neden olan. Kendine ve eşine güven, kaygınlaştırıcı kullan. Baktın olmuyor, bir uzmandan destek alırsın, bundan daha doğal bir şey yok 🥰

kayzen 7 yıllık evliyim hala kendimi girerken kasarım çok zor alıştım bende ama alıştım iki çocuk bile yaptım ama hala Girerken eşimi ittiriyorum 😂 oda dalga geciyor benimle kaç milyon kere aldın şunu hala itiyorsun diye psikolojik bence acımıyor asla zevk veriyor ama işte acıyacak korkusu var kafamızda

Cicikiz kesinlikle öyle açıkçası ben daha bunu yapamıyorum çocuk nasıl yapacak diye bile düşünür oldum 😅

kayzen boşver daha geni evlisin çocuk düşünme bence korun hamile falan kalma 😂

Hayırlı bir zaman da gelsin de valla var olan kanama korkutuyor insanı