perimasali802_
Ben çok gergin bir insanım normal yaşantımda bile bircok korkuya sahip olduğum için bir türlü o kafamı rahatlatamiyorm
Cinsellik sonrası kanama
kayzen sen daha Yeni evlisin cnm o yüzden bunları yaşaman gayet normal Bir durum ve rahat olmak çok zor ama küçük küçük hareketlerle hoş ışıklarla güzel günler geçirirsin sadece sakin kalman gerek günlük yasantini sıkıntılarını Bir kenara bırak
perimasali802_
Teşekkür ederim ☺️ inşallah basarabilirim
Severek evlendiysen, karşındaki kişinin seni seven biri olduğunu ve sana zarar vermekten kaçınacağını düşün. Sana zarar vermek için değil, birlikte zevk almanız için birlikte oluyorsunuz. Normal yaşantıda da gergin olduğunu yazmışsın, cinsel ilişki gerginliğini alabilecek en güzel şeylerden 🙃
kayzen acicak diye korktuğundan kasiliyorsun büyük ihtimalle ama o ilk günkü gibi olmaz artık
aselinannesi9398 ilk günkü gbi değil asla ama sanki o günkü gibi hissiyle hareket ediyorm ve o korku beni hep kasiyor
kayzen kaç yaşındasın
kayzen korkmana gerek yok o geçti artık zevk almaya bakarsan acımaz ne kadar kasarsan o kadar acır
kayzen kız küçükte degilmissin sen böyle sorunca 18 19 falan sandım rahat ol bişey olmaz
aselinannesi9398
😅 Cinsellik ile ilgili pek bilgim yok haliyle bseyler korkutuyor ve endişelendiriyor
aselinannesi9398 kız yaşla ne ilgisi var 😂😂