perimasali802_ kizatasozu atmıyorum ama belli bir süresi var ya acaba bozulur mu,ya neden acaba istahin olmadi kafana taktiğin veya stres li oldugun icin olabilir mi
kizatasozu perimasali802_ vala dışarıda 3 saat normal dolapta 3 gün buzlukta bikac ay duruyordu Google ye yaz çıkar hemen. Vala hiç bilmiyorum neden kesildi iştahım stresimde vardı gerçi ama ben hep stresliyim🤷
kizatasozu perimasali802_ evet verilmez ama o sütü cozdurup bebegin banyo suyuna koyabilirsin cildine iyi gelir
kizatasozu perimasali802_ evet yapan görmüştüm keşke bende sutumu sagip dolaba koysaydim o kadar çok akiyoduki boşa gidiyodu tayzikli geliyodu bugün elimle şagdım inan 20 ml bile çıkmadı sagsaydim zamanında şimdi kızıma verirdim
kizatasozu etoile hahaha o zaman fix menü yap kendine ama ekmeksiz yağlı şeylerde olmasın yok pisiymis yok krepmis
meleksen1 kizatasozu Aşkım ben kilo almaya çalışıyorum😂 Birde yetmezmiş gibi Pilatese gidiyorum ( sıkılaşmak için) bana kilo aldıran bir beslenme programı lazım🤪
kizatasozu meleksen1 sen bebe bisküvisi 10 tane ıslatmak için süt ve pekmez karıştır ye çok iae yaradigini duydum