Bu bir yaşam tarzıdır
Artık yeni bir sen doğuyor.
Sıfırdan! Alışkanlıkları bırakmak zordur ancak başarabileceğini biliyorum.
İradesiz değilsin, sadece yeterince istemiyorsun. Kendimden biliyorum. Onceligin kendin ol. Öyle bir havan öyle bir duruşun olsun ki öyle bir kendine değer ver ki onların bakış açısıni değiştir.
Bir mucize yok! Bazen zorlanacaksın ama basaricaksin. Her gün yeni bir umut var demektir. simdi binlerce kişinin yaptığı gibi sende kendine değer vermeye başlayıp istediğin o kiloya geliyorsun anlaştık mı güzel kadın 😘❤️💪💃
Çok yediğinde seni saniyelik mutlu ediyor farkında ol sonrası pişmanlık ve yağlı bir vücut. Ama dikkat edersen daha dinamik ve dinç hissediceksin. Yapman gereken bedenini ve kendini sevmek. Dengeli olmak sınırlarını aşmamak.
30 gün zaman ver kendine eğer başlarsan devamı gelecek. Değişim senin elinde ve acelen yok kontrol sende şimdi başlarsan yaza fit başlayabiliriz 💪💪
Sabah rutinleri : uyanıp 1 bardak su iç ikinci bardak suyun içine bir buçuk yemek kaşığı sirke köy elma sirkesi sonra bir bardak bitki çayını içiyorsun ve son olarak tarçınlı limonlu türk kahvesi içiyorsun tarçın çay kaşığı ucuyla kahve iki çay kaşığı limon 1 yemek kaşığı sonra kahvaltı sonra Leslie sabah rutinimiz bu kadar sadece bunu yapmak bile büyük bir zafer unutma aksam en geç 8 den sonra yemek yok ben 7 den sorma yemiyorum uyumadan 2 saat önce 3 yemek kaşığı yoğurdun içine pulbiber nane ve tarçın at ye gece uyurken bile yağ yakimin devam etsin birbirimizi yalnız birakmayalim 🙌🙌