• Cinsellik
  • Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?

sutbs Tövbeler olsun. Dök suya aspirini sabunu, sil koltuğu. Buraya yazmakla niye uğraşıyorsun ki güzel anne. Bu kadar takıntıyla hayat geçer mi yahu

bir yıl sonra

sutbs peki şuan yenebildin mi canım bu rahatsızlığı malesef aynı rahatsızlik ve takıntılar bende de var ama doktora hiç gitmedim daha ilaçların faydasi oluyor mu birde kullanınca?

sutbs bu baya üst seviye koltuğa örtü ser işin bitince kaldır ben öyle yapıyorum bı örtüyü bunun için ayirmisim yatagada aynı şeyi yapabilirsin çarşafın uzun süre temiz kalir

sutbs çift çarşaf ser koltuk örtüsü kullan işin bitince komple makinaya at yani olmadı yer yatağı kullan çarşafın da yıka böyle kendini yiyip bitireceğine çözüm üret önlem al bende de bazen öyle oluyo kafama takıyorum ani olduğu zamanlarda yaptığımız ortamı içim rahat etsin diye Bi güzel siliyorum sirkeli suyla deterjanla

kizatasozu ben de kendimi takıntılı sanardım xpelqöxğwğqğsd hiç o yönde düşünmemiştim teşekkürler yeni takıntı kazandım xşwöqçsşqşqşdlg

5 gün sonra

sutbs bir şey okumuştum temizlik imandan titizlik şeytandan diye bence bir şey olmamıştır ama için rahat etmiyorsa sabah kalkıp sabunlu suyla silersin koltuğu