Mera3939 23 yasinda 11 aylik bir prenses annesi cocuk gelisimi mezunu sarisin 1.67 boylarinda 52 kilo ela gozlu 2 bck yillik evli birisiyim happy kidsten geldim buraya orayida cok aktif kullanan ve bilinen birisiyim ama bu aralar bebisten 2 taraftada cok aktif olamiyorum 🌹❤️🤭

LiTeraRy ayy ne güzel daha gençmişsin maşallah bende kıdsten geldım ama oradada cok aktıf değilm kımseyı tanımıyorum ama tanısmak isterim memnun oldum cok☺

Mera3939 ay yeni gördüm kusuruma bakma 🤓 heyecanlandım 🤩 güldürüyorsam ne mutlu 😋

Mera3939 saol canim benim bende tanistigima cok memnun oldum evet biraz genc anneyim 🤭❤️

Ben Happykids’den gelmeyim ama burayı daha çok sevdim 😋 28 yaşında 2 çocuk annesiyim İstanbul da yaşıyorum🐒 sarışın yeşil gözlü 1.73 boyunda 60 kg yum 😃 Balkan göçmeniyim 😎

ZRaporu ayy şimdi daha çok merak ettım😁 gencecıksınız yaaa bu yaşta iki cocuk maşallah göçmenlere bayılırım çok naif ve güzel oluyorlar 😍 cok memnun oldum bende kıdsten geldım ama hiç arkadaşlık kurmadım kimseyle burayı daha cok sevdım daha samimî geliyor burdaki bayanlar😌

ZRaporu teşekkürler😊25 yaşındaym 5 aylık oğlum var ,yarım selanik göçmeni yarım arap 😊

ZRaporu
            Şu mesur gecenin sorusu gece sohbetlerinin bacısı geldiiii 🤗🤗
            29 yaşında 2.5 senelik evli, cok sukur kızim var taze anne sayilirim.Esmerim 170 boyundayım kara kaslı kara gözlü özü sözü bir yalansız doğal biriyim
            Burada baya aktifim çünkü seviyorum burayı 💃💃

@Panda her yorumda görüyorum valla merak etmiyor değil insan 😀

Mera3939 teşekkür ederim çok tatlısınız 😍 23 yaşında evlenince biraz erken anne oldum 🤩 göçmenler sakin insanlardır aslında ama damarının üzerimden atlayıp geçmek gerek 🤩 gerçekten buranın ortamı daha güzel. Az kişi olması bence çok iyi 😋

[silindi] mesela bende neden deletedmom yazıyor onu merak ediyorum kidste de görüyordum neden acaba 😬