perimasali802_ ladymomm kuşum az önce engin kırbaç in videosunu yapmaya çalıştım nasıl terledim bu Leslie yaptım kız ağladi yarıda kaldı😂
ladymomm delikcorap bebeğim biz pazartesi günü başladık haftaya pazartesi tartılacağız sende bize geç olmadan dahil ol çoğu kişi öğünlerini çekip atıyor gün sonu değerlendirmesi yapıyoruz motive ediyoruz rapor veriyoruz 💃🌹
ladymomm perimasali802_ listedeki öğünlerin hepsini yapıyor musun yoksa ona göre bir şeyler yapıp ayak uydurmaya mı çalışıyorsun
kizatasozu ladymomm bı video açtım sadece bacak calistiriyomus oldum bittim bacağım titriyordu sonlarda
enerciiiii ladymomm valla mile nasıl oluyor ki şu mavi atlet giydiği videoyu yaptım az kalmıştı bitmesine o ara kızım durmadı durdururken 10 dk geriye almışım 40 oldu işte
ladymomm enerciiiii pilav varsa ekmek yok ekmek varsa pilav yok ikisini aynı anda tüketme ayrıca patlıcanı kızarttın mı kızartma yaptıysan üçlü bomba olmuş 😂😂
enerciiiii ladymomm gidecek bu sefer başarıcam eskiden olsa kandırıldım kendimi ama kandirmadim yemin ediyorum ben yememek için shsjsjsjsjs
enerciiiii kizatasozu ekmek yemedim pilav çok az yedim karnı yarik ufakti ama 2 kase cacık 1 kase çorba içtim yoksa yemek y8cektim napim 🤣🤣 @ladymomm
kizatasozu enerciiiii iyi yapmışsın afiyet olsun. Bu arada ben akşamın yemeğini çok canım çekerse yarına sakliyordum ertesi gün öğlen yemeği olarak yiyip günü kapatiyodum aklında bulunsun böylede yapabilirsin
ladymomm enerciiiii heee o zaman 30 dakika 2 mile yani 15 dakika 1 mile ediyor 30 dakika 2 mile 45 dakika 3 mile ama sen bugün istemeden 3 mile yapmışsın tebrik ederim 🥳
ladymomm enerciiiii ilk tuhaf geliyor da sonra alışıyorsun çiğnenen bir şey değil zaten çiğnesen bile rahatsız etmiyor ki