ladymomm ESMERBOMBA_ aşkım iraden senin elinde kontrol etmeyi öğren bir şekilde mesela neyi görünce dayanamıyorsun
ladymomm Moonlight_ spor olarak yeterli mi acaba ya yaptıklarım 20 dk kadar tüm vücut 2 kere 9 dk kol 30 dk kardiyo
Moonlight_ ladymomm bence bu kadar fazla bile cünkü bi yerde vücudun daha fazlasini isticek cok zorlama bedenini askoss
perimasali802_ ladymomm kuşum az önce engin kırbaç in videosunu yapmaya çalıştım nasıl terledim bu Leslie yaptım kız ağladi yarıda kaldı😂
ladymomm delikcorap bebeğim biz pazartesi günü başladık haftaya pazartesi tartılacağız sende bize geç olmadan dahil ol çoğu kişi öğünlerini çekip atıyor gün sonu değerlendirmesi yapıyoruz motive ediyoruz rapor veriyoruz 💃🌹
ladymomm perimasali802_ listedeki öğünlerin hepsini yapıyor musun yoksa ona göre bir şeyler yapıp ayak uydurmaya mı çalışıyorsun
kizatasozu ladymomm bı video açtım sadece bacak calistiriyomus oldum bittim bacağım titriyordu sonlarda
enerciiiii ladymomm valla mile nasıl oluyor ki şu mavi atlet giydiği videoyu yaptım az kalmıştı bitmesine o ara kızım durmadı durdururken 10 dk geriye almışım 40 oldu işte
ladymomm enerciiiii pilav varsa ekmek yok ekmek varsa pilav yok ikisini aynı anda tüketme ayrıca patlıcanı kızarttın mı kızartma yaptıysan üçlü bomba olmuş 😂😂
enerciiiii ladymomm gidecek bu sefer başarıcam eskiden olsa kandırıldım kendimi ama kandirmadim yemin ediyorum ben yememek için shsjsjsjsjs