Zamansiz_ ladymomm afiyet olsun canimcim cok yogun bi gundu aksami 5bucuk gibi kapadim uzun suredir yemege cikmamistik ailecek bugun ciktim bulgur pilavide yedim azcik🥲 ette gomdum vallahi tek sukrum erken kapadim ac yaticam🥲😂😂
enerciiiii Zamansiz_ ay bende onu düşünüyordum bence kendimizi az hissediyorsak o gün verimli geçmiştir dimi
ladymomm Zamansiz_ aşkım et dediğin nedir ki alt tarafı protein hiçbir şey olmaz ondan merak etme bugün akşamı biraz hafif tutarsın dengelersin sen kaç kilo vermiş insansın 🤩🤩🤩 zaten dengeleme olayını da bilirsin öyle yaparsın 💃💃💃
ladymomm enerciiiii sen emzirme yapmıyorsun dimi aşkoo sana örnek liste yazcam kendime yazmıştım onu uygula emzirmiyorsan tabii hem porsiyonları da öğrenmiş ne kadar yemen gerektiğini bilmiş olursun
zeytep ladymomm ayy bende düşününce mesela kendimi hep şanslı hissederim, ne zaman niyetlendik bir şeye olur şükür 😅kız korktum Bi an😅🤣 Ammann işte o da, o kadının densizliği, ben çok kişiyle muhaattap olmayı kestim ve o kadar kafam rahat ki🌹
ladymomm zeytep bak işte ne güzel 🥹🥹 boşuna demiyorum ya kalbimiz temiz 🧼 😂😂 temiz yazınca da klavyeden sabun çıkması andjdklsa neyse 😂😂😂 niyetlerimize hep güzellikler ekleyelim 🫂 çünkü biliyorum bizim ruh halimiz çok değişken olduğundan olumsuz şeyleri de düşünebiliyoruz 🫠🫠 ama dilimize vurmadığı sürece sorun yok tabii ki içinden doya doya dertlen 😂😂😂😂
ladymomm zeytep seni de alıcam içimize ahahha 😂😂 arada gel motive konuşması yap buradaki kızçelere lazım 😂😂😂
ladymomm newmommy_ harikasın bebeğim yeter ki tempo sırasında kendini de ihmal etme ne zaman yazdığın önemli değil 🥰🥰💃💃
newmommy_ ladymomm oha masallah kiziiim super bi tempo super bi gun 😍😍 kasarli tosttan yapicam mutlaka bayildimm fotolarin da harika cok lezzetli duruyor gercekten diyeti cekilebilir hale getiriyosun cok tesekkur ederim emeklerin icin iyi ki diyet konusunda yollarimiz kesismis kendimi cok sansli hissediyorum😍😍😍 Spor konusuna deginmiyorum bile muhtesemsin sen bu gidisle kurban bayramina kadar fistik olursun fistik😍masallah sana azmine hayran kalmamak elde degil
ladymomm newmommy_ yaaaaaaa ben seni yesem mi ne yapsam 🙈🙈🙈 Her bir kelimesini gülümseyerek okudum biliyor musun? O kadar ki mutlu ettin, gururlandırdın 🥹 Ve tekrar tekrar okumak için ekran görüntüsü aldım. Galeriye girdikçe bu güzel mesaja maruz kalmak istiyorummm 🥹🥰🥰 Eğer sizi de şevke getiriyor bir nebze olsun azminizi artırıyorsam ne mutlu bana 🙈🙈 İyi ki denk geldik ne güzel olduk böyle 🫂🫂
newmommy_ ladymomm olsun arada olur boyle kacamaklar genele bak sen muhtesem gidiyosun daha fazlasi yok ama emegine yazik etme bebegim
ladymomm newmommy_ kaçamak sayılmazdı zaten bitanem çikolata zaten şekersiz diye yedim. Gün içinde ara öğün yapmıyorum ya akşam çay yanına atıştırıyorum bir şeyler böyle onu da bilerek yapıyorum çünkü diyeti bırakıp normale dönsem yine çay saati bir şeyler yerim vücudum o saatte bir şeyler yemeğe alışkın olsun ki tekrar eski düzene dönünce o saatte yediğim zaman kilo yapmasın 🫠🫠🫠🫠 birde şey normal diyet listelerinde de uyumadan 2 saat önce hep bir ara öğün vardır bende o yüzden akşam 9 da yiyorum geçen günde yeşil elma yemiştim çayın yanına mesela 🙈🙈
newmommy_ Selam herkese askokuskolarim😍 @ladymomm @zeytep @enerciiiii @Zamansiz_ @perimasali802_ @kizatasozu Unuttugum varsa affola🥰 ➡️Sabah 9 gibi Hindistan Cevizi yagli filtre kahve icildi ➡️ 11de 40 dk leslie yapildi ➡️ Gunduz bir set April han kol calisildi 9dk ➡️12.30-13.00 arasi kahvalti yapildi ➡️ Parka gidildi vee 7 bin adim atildi totalde leslie ile birlikte 13bin adim ➡️16.00 da sade turk kahvesi icildi. Yanina bisey yemedim ara ogun yapmiyorum ➡️17.30-18.00 arasi aksam yemegi yenildi ➡️Yemekten iki saat sonra yesilcayli kabuk tarcinli kiraz sapli bitki cayi icildi ➡️Suan saat 23.11 ve simdi de maden suyu iciyorum Gunum boyleydi bebeksiler🌺🌸🌺🌸
kizatasozu newmommy_ oh afiyet olsun balim bende şimdi bı yeşil çay kayısı çayı icicem sonra sporu 11de yaptığım için osaate kadarda bı yesilliklerfen smoothi icicem spordan sonra maden suyu akşamda ayran la günü kapaticam
ladymomm newmommy_ yaaa sen şahane misin yoksa muhteşem miiiiğğğ 🤩🤩 Bu nasıl azim bu nasıl çaba 💃💃 3 gündür harika ötesi gidiyorsun bayılıyorum sana bayılıyorum 🔥🔥 Güne de giriş yaptık haftayı kapatmaya çok az kaldı böyle gidersen haftan çok verimli bitecek 2. Haftaya da daha da güzel başlayacağız inanıyorum 💪🏻💪🏻🥰💃🫂
newmommy_ enerciiiii ahahshshdj amaan yok tovbe en azindan bir ay boyle azimle gitsem dogum oncesi kiloma donerim yaa o yuzden yemek yok yok yok🫠🫠🫠🥲
zeytep enerciiiii bir müzede gönüllü yazarlık yapıyorum ya canım, röportajlar için. Onun yoğunluğu vardı.
Moonlight_ ladymomm bence bu kadar fazla bile cünkü bi yerde vücudun daha fazlasini isticek cok zorlama bedenini askoss
ladymomm Moonlight_ bitanem gün içinde hep evdeyim aktifliğim yok o yüzden sabah yürüyüş niyetine kardiyo yapıyorum 30 dk evde bisiklet varda 😂😂😂 onu saymazsan diğerleri iyi bence