Cicikiz ladymomm tabi cumartesiden beri diyetteydim ama bugün sadece onları yedim başka bişi yemedim ben tek öğün şeklinde yiyorum
ladymomm newmommy_ aynen en azından birisi gelip gitmeyene kadar öyle şeylerden uzak durmak 🙅🏻♀️🙅🏻♀️ mecburen birisi gelince hazırlık yapıyorsun o gün ne piştiyse onu yiyorsun ama onları da ben ona göre ayarlarım 🤩🤩🤩
ladymomm Moonlight_ birara sadece kardiyo yapıyordum yine yememe dikkat ediyordum ama bir türlü o kadar uğraşa gitmedi biliyor musun 40-50 dk sürüyordum birde 2 ayda 4 kg verebilmiştim sadece
ladymomm Moonlight_ ayy onu ben yaşayınca hemen yemeğe vuruyorum kendimi keşkee bana da gelse şu mide bulantısı iştahsızlık 😂😂😂
ladymomm Zamansiz_ hayır yaaaa hiç öyle olur mu sen birde çocuklarına da örnek oluyorsun bu şekilde 🥲 içme bence bırakabilmek senin elinde hem ben kadın gibi zarıf bir varlığa öyle kötü şeyler yakıştıramıyorum sen neden kendine yakıştırıyorsun içme boşver
ladymomm enerciiiii maydanoz varsa mük daha ne olsun 👌semizotu seviyorsan hem kahvaltıya hem akşam salataya eklesene o da lezzetli yapıyor göbek semizotu dereotu maydanoz karıştır sabah kahvaltısında üzerine de yumurtaları koy bak nasıl yiyorsun 😍😍😍
enerciiiii perimasali802_ ay bilmiyorum yazdıktan sonra da gecmedi görünürde birsey yoktu ama içten hissediyordum elimin ayağımın tirrwdihini
ladymomm enerciiiii hiçbir yere kaçamazsın bebek 💃💃💃 ama 1 en kötü 2 ye doğru yap kahvaltını 3 de çok geç
ladymomm newmommy_ ohhhh missin vallahi bende şimdi spora başlayacağım kol videosunu yapıp bitireceğim bakalım başlamak nasip olursa tabii 😂😂😂
zeytep ladymomm ben sağlık koçu ile ilerleyeceğim canım, uyku düzenim, yeme alışkınlıklarım, sıvı ve katı sağlıklı öğünler olarak pazartesiden başlayacağım☺️
enerciiiii ladymomm ne bilim o da yasak sandım sjsjsjsj pazardan geldim yorgunum Bi kahve sigara yapayım dedim