Cicikiz ladymomm tabi cumartesiden beri diyetteydim ama bugün sadece onları yedim başka bişi yemedim ben tek öğün şeklinde yiyorum
ladymomm Cicikiz anladım kuzum sen birara geldin sonra ortadan kayboldun o yüzden diyet yaptın mı yapmadın mı anlamadım o yüzden sordum arada kaçamaklar olur önemli olan kaçamaktan sonra rutinlere devam etmek 😍😍
enerciiiii kızlar böyle bir salata hazırladım içerisinde nohut ve yoğurt var yeşillik olarak da marul nana maydanoz roka slaatlaik var tarifi görmüşsünüzdür illaki bunu yicem sadece 🥰
enerciiiii Zamansiz_ yani 1 tane yersem 2. Yide isticem o yüzden söz veriyorum kendime yemicem ama beli parka giderim çayın yanına ufak Bi atıştırmalık olarak ne uiyebilirim tatlı olsun sjsjsj
enerciiiii Zamansiz_ sarma yemedim salatayı da bitiremedim kaldı yarisi midem bulandı gece acıkınca yesem bişi olur mu
perimasali802_ ladymomm yani tam yaptığımı sayarsak üç spor ile birlikte ama yemek dersen 5 gün oluyor ama normalde de ben yemek az yerdim hamur da yerdim kestim artık