zeytep aşkım işte bende uzun süredir diyet serüveni içinde olduğum için çoğu şeyleri biliyorum artık. Nasıl beslenmem neyi ne kadar yemem yanında nelerle desteklemem gerektiğini vs o yüzden tekrar bir diyetisyene gitmeyi düşünmedim. Kamplara katılayım dedim ama bu grubu açınca baktım eksik olan tek şey motive burada da bunu yakaladım ona da katılmaktan vazgeçtim 😅 Kendime göre bir spor planlaması yaptım elimdeki diyet listeleriyle aralıklı oruca uygun olacak şekilde kendime derleme yaptım. Eşimde spor yaptığı için ve onun yeme içme gibi bir kısıtlaması olmadığından bana aşırı derecede karışıyordu. “Abartıyorsun, o kadar da değil, sadece kardiyo yapsan yeter, 40 dakika yap başka şey yapma.” Halbu ki kendisi sabah 30 dakika kardiyo yapıyor ikindi saatlerinde spora gidiyor 1 saat bölgesel çalışıyor peşine tekrar 30 dakika kardiyo yapıyor yani toplam 2 saat spor yapıyor kendiyle de beni kıyaslıyor 😂 ya sen erkeksin ben ve sen bir olabilir miyiz? Sıkılaşmam lazım diyorum kardiyo yap diyor tövbe tövbe 😂😂 ona uydum 2 ay sadece kardiyo yaptım ve sonuç 2 ayda verilen 3 kilo adam akıllı incelme yok ve verdiğim o 3 kiloyu da Ramazan ayında geri almışım hajdkdlşsk bu sefer ona hiçbir şey demiyorum evde yokken sporlarımı hallediyorum o bana karışmıyor ben ona bir şey anlatmıyorum. Şu an kendimi çok güzel hissediyorum ve incelmem var onu da farkediyorum. Sadece bu süreçte ben çok fazla tavuk filan yiyemediğim için proteinden eksik kaldığımı düşünüyorum. Spor yapıp inceleyim derken de kaslarımdan erimesin, o yüzden eşimin protein tozunu kullanıyorum bende 🤣🤣 birde kiperin kolajen aldım işte dizimde kıkırdak erimesi var eklem ve kıkırdaklara da iyi geliyormuş aynı zamanda tok tutuyormuş bakalım ona daha bugün başladım böyle 3 hafta gitsem en az sonuç ne olacak çok merak ediyorum 🥹🥹