ladymomm kizatasozu biz masada yiyorduk normalde oğlum da bize eşlik etmeye başlayınca masada yemek masayı sandalyeyi temizlemek zor olmaya başladı sonra sofraya geçtik öyle kaldı 😂😂😂 ben oğlana kendim yedirmedim çünkü kendisi yiyordu hep arada yedirirdim ama genelde kendisi yerdi o yüzden döke saça yediği için masayı temizlemek işkence oluyordu 🫠🫠
kizatasozu enerciiiii ay sende annem gibi en kötüsünu dusunuyon ona sorsan 3 ay ömrü kalmış bu kadar kötü dusunmeyyinnnn!!
enerciiiii newmommy_ siz yazana kadar ben gidip usptim bile bana yikari gönderin dedim 1 tane yer yanına salata ya da cacık yaparım yoğurt da kalori ama normal salata mi yapsam
zeytep ladymomm benim kocamda diyete dair bir şey yok işte sporda yok sjsjs ondan ben kaynıyorum arada🤣
perimasali802_ akşam yemeği yeniliyor Sabahı limonlu su içildi, kahvaltı yaptım Ara öğün olarak rezene, çay ve ceviz yedim, Leslie yapildi yemekten sonra yürüyüş olacak yağmur yagmazsa 😂lady yemek yerken yazıyorum ben yazana kadar oğlum yogrudumu yedi 🤣
Zamansiz_ perimasali802_ yaa benim simdilik istahim yok 5 bucuk gibi yerim belki bende afiyet olsun canimcimmmm
ladymomm perimasali802_ şu an o tabağı canım öyle bir çekti kiiiiiiğğğ anlatamam sana a🥲🥲🥲😍 yumurtalı ıspanağa bayılırım genelde ben kahvaltıya yaparım onu 🫠🫠 spordan yeni çıktım bende pertim ajjdjdklsls afiyet olsun sana aşkım çok güzel duruyor her şey. Yoğurttan da tekrar al ye baharat at istersen üzerine 🥹💃
Zamansiz_ Kizlar adetlerim bugun geldi sabahta tartilmistim 800 vermisim dedim adetler sizde ne kadar yansiyor tartida🤔🦦
perimasali802_ Zamansiz_ bndede çok şişme oluyor adet oldum ama sorun var bnde leke gibi geliyor sali günü doktora gidecem bakalım