kizatasozu ladymomm evet öyle yapicam. Yok abi ben sağlıklı beslenemiyorum yiceksem kilo yapan şeyler yiyorum o yüzden yememek en iyisi yarın sabah tartıya bakayım 58 in altına dusmemisse soklicam bu ne yaa bir gram ilerlememisim o kadar spor yapıyorum acısını çekiyorum sonra yiyorum hatta oruç tutucam 8 gün borcum vardı zaten iftarda sadece su icicem uyicam başka türlüsü çözmez beni ay sinirlendim. 😤🥴
ladymomm kizatasozu beslenmen nasıl peki birde ne kadar spor yapıyorsun hareketleri doğru yapıyor musun bir gözden geçir bakalım belki proteinden eksik besleniyorsun ondan olmuyordur
kizatasozu ladymomm ben ilk yaptigimda sütle yapmıştım ve uzun süre yulaf yememistim sonra yoğurtla denedim ve bayildimmmm ve bu ikinci sütle denemem senin tarifinle onu beğendim biraz
ladymomm kizatasozu içine muz koyunca güzel oluyor ama yazın yoğurtla taze yaz meyveleriyle varya of offf özellikle kayısı çok yakışıyor 🫠🫠
ladymomm Moonlight_ spordan 30 dk önce sürmem lazım spor yaptıktan sonra bir anlamı yok snjdkdkldspor yaparken yakıyor çünkü 😂😂 yarına artık
ESMERBOMBA_ ladymomm aşkım dün akşam az yedim sonra bi kupa yeşil çay ve 1 soda içtim o sırada eşim cips getirmiş çocuklara kararlıydımda fakat mutfaktan oturma odasına gelene kadar ne değiştide hqyvan gibi cips yedim kolq içtim daha yetmedi birde dondurma yedim 😭😭
ladymomm ESMERBOMBA_ battı balık yan gider dedin hapur hupur yedin demek 😂😂😂 yapma bir daha pazartesi gününe kadar bizimle beraber sık dişini bak herkes güzel ilerliyor 💪🏻💪🏻
ESMERBOMBA_ zeytep olsun aşkım çuval sipariş et istersen oda yakışır sana eminim morda çok yakışır istersen şalvar giy git çok güzelsin ne giysen yakışır ❤️
perimasali802_ enerciiiii evt öğlen yemek yedim şimdi de bunu içtim cevizle birlikte 7 ye kadar 7 salata çorba içmeyi düşünüyorum şimdi çocukları alıp dışarı cikacam evde spor yapamıyorum en azından yürürüm biraz
enerciiiii perimasali802_ akşam sadece çorba ve salata olursa olur herhalde ya bence böyle 3 günlük detox yapmalıyız ki biraz kilo kaybedelim motive olalım yanlış mı düşünüyorum acaba mesela 3 gece sadece bir çorba veya tok tutan bir salata ile geçiştirmeye calişsak sonra normal devam etsek
kizatasozu perimasali802_ hmm iyi bendede spor var ama yemek konusunda irade yok başarırsın umarım biseyler
perimasali802_ kizatasozu aşkım bnde öyleydim bak şimdi,evde ne yapıyorsan mesala birer kaşık al ye hamur dan Uzak dur hafta da bir mesela makarna pilav ne istiyorsan yiyebilirsin, tamam kilo verelim ama kendimizi stres e sokarak değil aşkım 💕