ESMERBOMBA_ zeytep olsun aşkım çuval sipariş et istersen oda yakışır sana eminim morda çok yakışır istersen şalvar giy git çok güzelsin ne giysen yakışır ❤️
perimasali802_ enerciiiii evt öğlen yemek yedim şimdi de bunu içtim cevizle birlikte 7 ye kadar 7 salata çorba içmeyi düşünüyorum şimdi çocukları alıp dışarı cikacam evde spor yapamıyorum en azından yürürüm biraz
enerciiiii perimasali802_ akşam sadece çorba ve salata olursa olur herhalde ya bence böyle 3 günlük detox yapmalıyız ki biraz kilo kaybedelim motive olalım yanlış mı düşünüyorum acaba mesela 3 gece sadece bir çorba veya tok tutan bir salata ile geçiştirmeye calişsak sonra normal devam etsek
kizatasozu perimasali802_ hmm iyi bendede spor var ama yemek konusunda irade yok başarırsın umarım biseyler
perimasali802_ kizatasozu aşkım bnde öyleydim bak şimdi,evde ne yapıyorsan mesala birer kaşık al ye hamur dan Uzak dur hafta da bir mesela makarna pilav ne istiyorsan yiyebilirsin, tamam kilo verelim ama kendimizi stres e sokarak değil aşkım 💕
perimasali802_ enerciiiii 7 den sonra mesela bir kahve eşimle icecem ( seviyoruz çünkü) ondan sonra ful su tekrar icecem, şok diyet yapamam ben emziriyorum o yüzden böyle gidiyorum eğer senin durumun iyise öylede yapabilirsin
enerciiiii perimasali802_ denicem ay zaten halsizim yemek yemeyince daha kötü oluyorum emzirsem bu akdar halsiz olmazdım herhalde yeminle ya