perimasali802_ kizatasozu aşkım bnde öyleydim bak şimdi,evde ne yapıyorsan mesala birer kaşık al ye hamur dan Uzak dur hafta da bir mesela makarna pilav ne istiyorsan yiyebilirsin, tamam kilo verelim ama kendimizi stres e sokarak değil aşkım 💕
enerciiiii perimasali802_ akşam sadece çorba ve salata olursa olur herhalde ya bence böyle 3 günlük detox yapmalıyız ki biraz kilo kaybedelim motive olalım yanlış mı düşünüyorum acaba mesela 3 gece sadece bir çorba veya tok tutan bir salata ile geçiştirmeye calişsak sonra normal devam etsek
perimasali802_ enerciiiii 7 den sonra mesela bir kahve eşimle icecem ( seviyoruz çünkü) ondan sonra ful su tekrar icecem, şok diyet yapamam ben emziriyorum o yüzden böyle gidiyorum eğer senin durumun iyise öylede yapabilirsin
enerciiiii perimasali802_ denicem ay zaten halsizim yemek yemeyince daha kötü oluyorum emzirsem bu akdar halsiz olmazdım herhalde yeminle ya
perimasali802_ kizatasozu ya görme sende görmemezlikten gel 🤭sen bize gaz veriyon hemde şimdi kaytariyorsun
newmommy_ @ladymomm @kizatasozu @Susunbebekuyuyo @perimasali802_ Vee gun sonu boyle arkadaslar ✔️1 buyuk fincan turk kahvesi icildi ✔️45 dk leslie yapildi ✔️April han kol calisildi ✔️Ara ogun yapmiyorum ✔️Vee 17.35le son ogunumu de yemis oldum
ladymomm newmommy_ ayy tabaklar 😍😍 en önemlisi de azmin şaka mıııığ 🥹🥹 harika gidiyorsun aynen böyle devam 💪🏻💪🏻🌹
enerciiiii newmommy_ tabaklar çok güzel gözüküyor avakoda ben öyle yiyemem midem bulanıyor almam da zaten kızım için alıyorum sadece 😅😅