perimasali802_ Zamansiz_ yok kesin karar bugünden itibaren az az yiyecem ama spordan pek emin değilim ya çocuklar+ ev+ yemek derken zamanim kalmıyor 😒
Zamansiz_ perimasali802_ yaa inan benimde sasmisim daha o kadar isim varki hanfendi su arada illa kaldir diyo beni kanepede yuruyor tekte birakilmiyor bekliyorum bakalim🥲
kizatasozu busenihicalakadaretmez canim nereye gidiyorsun gitme kal bizimle reglimi oldun noldun bekle iki güne duzelirsin
ladymomm busenihicalakadaretmez ya neden öyle diyorsun ki bak kaç gündür bende çok sıkıldım burada dedim kimseyle konuşacak bir şey yok sonra bir durdum baktım da ben dahil olmuyorum onu farkettim. Birilerine cevap vermek için illa ismimizin yazması etiketlenmemiz gerekmiyor ki dikkatini çeken okurken bir şey demek istediğin herhangi bir yoruma dahil olabilirsin sonuçta 🥹 bende baktım eskisi gibi aktif değil buralar madem ben aktif olayım millete yazayım kime yazdıysam da geri dönüş geldi mutlaaka sende öyle yap dahil olmak için bir şeyler bekleme sen kendini olaya dahil et bazende yoksa hepimiz seni çok seviyoruz ❤️🌹
ladymomm perimasali802_ yani içerik olarak ne var içinde onu sordum çavdar mı tam buğday mı ekşi maya mı 🤷🏻♀️
ladymomm perimasali802_ ayy kız bu resmen sac ekmeği gibi 🥹🥹 ama bilemedim ki şimdi sonuçta beyaz ekmekten farkı olmuyor miktarı abartmazsan istersen ye 🫠 yiyemem dersen buzluğa at hiçbir şey olmaz başka zaman azar azar çıkarır yersin
ladymomm 3 yemek kaşığı yulafı 1 çay bardağı süt+ biraz su ve 1 çay kaşığı tarçınla pişirdim 🥣 1 tane muz (yarısını içine ezdim yarısını üzerine) 1 taneye yakın yeşil elma 🍏 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (züber kakaolu) 🥜 1 tane kuru kayısı ekledim birde 😋😋 Son olarak birer tatlı kaşığı chia ve keten tohumu da ekledim ✨✨ Çayın içinde bir paket yeşil çay bir paket kiraz sapı çayı var ☕️ @Susunbebekuyuyo @Zamansiz_ @kizatasozu @newmommy_ @perimasali802_ @Moonlight_ @melaykeeee gelde destek ver @zeytep sendeeee @kleopatranizzz sensiz olmaz aşkım 😍
kizatasozu ladymomm teşekkür ederim bende dayanamadım çok yoruldum yarım saatlik lesliyi yarıda bıraktım saat iki daha ağzıma bir lokma girmemiş yemekyemem lazım bunu yapayimda bende chia ve keten tohumu ezme ve muz yok diğerleri var onları yapayim
Zamansiz_ ladymomm afiyet olsunn ben demin bi kahve yaptim aclik hissetmiyorum hic o yuzden biraz daha erteliyorum ama bende yulaf takilcam baska bsy yiyesim yok bunu firsata cevirim😂😂😂
perimasali802_ ladymomm evt sac ekmeği ama tandırda pişiyor, evet Beyaz ekmekle yapilanda var tam buğday dan yapan var annem ikisinide kartirarak yapıyor 🤗 buzlukta çok var şuan fırın ekmeği yerine onu yiyoruz bn başladım şimdilik evde kendimce azar azar yiyorum 😂
ladymomm perimasali802_ ben bir sporu düzgünce yapsam 🥹🥹 zaten normalde de böyle bu tarz yemeği seviyorum yemek kısmı beni pek zorlamıyor 🫠🫠 eşimde spora gittiği için spora uygun öğünler hazırlanıyor evde o konuda işim rahat birde onun gibi bende spora gidebilsem başımda hocam olsa mük olurdu da işte bebekli hayat ve kadın olmanın zorluğu 🥲 (kadınlara özel spor salonu çok yok olanlarda çok uzak diye öyle dedim)
ladymomm perimasali802_ ben çok severim kız sjjdkdksl eğer aynı şeyden bahsediyorsak tostu da güzel oluyor 😋😋 benim annemin yaptığı yuvarlak bazlama ekmeği gibi bir şey
Bubenimoykumm ladymomm eşim diyetisyen eşliğinde diyet ypıyor ramazan’da başladı. 6kilo verdi. Brnde ona ayak uydurmaya çalışıyorım mecburen 🙈 listesi güzel ama bn emzirdiğim için pek uyamıyorım 🙈🙈
perimasali802_ ladymomm maalesef kadınlarin özgürlük alanı kısıtlı,bunu yazarken bile bebeği emziriyorum,spora vakit hiç olmuyor
ladymomm kizatasozu biraz geç kaldın sanki kahvaltıya biran önce hazırla ye bari chia ve keten tohumu çokta önemli değil olmasa da olur zaten ezme yerine hurma kayısı ceviz badem varsa da kullanabilirsin 2 hurma/ 2 kayısı/ 10 ceviz/ 10 badem gibi bu şekilde