enerciiiii newmommy_ sen baya güzel spor yapıyorsun ya maşallah ben anca leslie yapıyorum kaç kiloydun askim sen
zeytep enerciiiii öyle canım ben bir de tatilciler için olanı yazmadım sen düşün bu normal kişiler olan için fiyat. Tatilciler için döviz üzerinden belirleniyor, yaz günlerinde günlük en aşağı 1000-1500 euro dan başlıyor
zeytep Şuan aşırı modum düştü, sen dün yarım saat hızlı tempoda yürü vere vere 25 gram ver eee ben yürüyüş yapmadığım zaman daha çok vermiştim😒😒 @ladymomm 63.45 dim dün bugün 63.20
ladymomm zeytep ama bitanem çok normal ki fazla kilonu ilk günler vermişsin hep hafta da maksimum yeni başlayan birisi 3-3,5 kilo verir ve bunu görmek aşırı derecede büyük bir başarı bak ben 1 haftada sıkı spora rağmen 1,35 verdim ben ağlayayım mı napam
zeytep ladymomm sen ağlama çiçeğim 🌹🌷ama baştan bilseydim o zaman yürüyüş yapardım en azından bir tık daha hızlı ilerleme olurdu sjsjsj Şuan reglim de zaten sjsjsj Peki nasıl ilerleyeceğim ki ben ya, yine yürüyüşe devam şeklinde mi ilerleyeyim? Reglden sonrada zumba ve leslieyi hayatıma sokarım
ladymomm newmommy_ bu yeme içmeyle çok rahat görürsün aşkım ben sordum da 3 haftaya 600 dedi ne yapsam acaba katılsam mı
newmommy_ ladymomm yani diyetisyene soyledim dedi arada birkac sefer oyle yapman sorun olmaz ama her ogunde miktari arttirma
aselinannesi9398 ladymomm aslında arada yazıyorum ama kimse doğru düzgün cevap vermiyor görmezden geliyorlar o yüzden bida yazasim gelmiyor yoksa sürekli takip ediyorum 😊