newmommy_ inşalkah aşkımm
2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
zeytep olur inşallah ya olmazsa başka rengine bakarsın 44 pembeside güzeldi aslında
newmommy_ aynen bu aşkım bence mutlaka dene çünkü çok güzel hareketleri var ben 9. Günü tamamladım bugün işte. En güzeli de video başında ısınma, sonunda da soğuma hareketleri yapması. Kaslar için çok önemli bunlar çoğu ısınmadan başlıyor ısınma videosunu yapıp gelin vs diyor uğraştırıyor insanı 😬😬 benim hala kas ağrılarım var ama günlük hayatımı etkilemiyor spor yaparken hissediyorum ama ona rağmen bugün hareketleri daha rahat yaptım ağrı çekmeme rağmen beni yapamayacak pes edecek kadar etkilemedi gün geçtikçe daha da iyi olacak inşallah
ESMERBOMBA_ tüm renkleri 42′ye kadar😅 (şansıma) neyse bakalım bir yol bulurum illa ya, terzi aynı kumaştan bulabilirse ek yapar veya kuş gözü ile kumaş birit ekletirim
zeytep canın sağolsun canım bi danış terziye inşallah istediğin gibi olur
ESMERBOMBA_ ayyyy bişi dicem m, benim elbisenin kumaşın aynısından buldum, ek yaptırırım en kötü ihtimalle ☺️
zeytep terzini iyi seç aşkım sanırım pul payet elbise bozulmadan yapsın srvindim bulduğuna 😘😘
zeytep afşyet olsun canım kız patlıcan ne güzel duruyor köy patlıcanı gibi
ESMERBOMBA_ inşallah iyi bir terzi bulabilirim😅kayınvalideme danışırım büyük ihtimalle, o daha iyi bilir🌹ama nasıl mutlu oldum yaa kumaş bulunca 😅🤣
ESMERBOMBA_ valla hiç bir fikrim yok😅ama dün yemeğe koyacaktım tuzlu limonlusya koydum sonra dün nasip olmadı bende bugün yaptım😅🤣
newmommy_ belimde incelmeyi hemen farkettim mesela ama zaten benim belim normalde de çok ince ama daha da incelmiş. En kolay oradan veriyorum demek ki direk orayı etkiledi 🥲 kolumda bir şeyler var gibi de yok gibi de emin olamadım biraz daha beklemek lazım demek ki 🥹🥹 zaten basen ve kollardan zor gidiyor bende 🫠 incelirler inşallah çünkü sırf o bölgelerim için yapıyorum sporu
Moonlight_ ne yaptın güzelimmmmm 🥰😘
kizatasozu 3 yaşından sonra düzeliyorlar oturuyor çoğu şeyleri 😅😅