newmommy_ ladymomm afiyet olsun guzelim azmine cabana saglik gurur duyuyorum senle🙌🏻🙌🏻 kahvaltin gayet doyurucu 😍😋😋
ladymomm newmommy_ ayy evet havuç koymayacaktım yemesem mi diye düşündüm sonra dedim neyse yiyelim listede yazıyorsa boşa değildir dnjdkdls en çok havuç tokluk hissi verdi birde 😅😅 bugün ara öğünde yaparım acıkırım herhalde diyordum ama yapmadım
newmommy_ Kizlar ben diyorum ki ucuncu hafta itibariyle bi spor serisi belirleyelim boyle baslangic-orta zorlukta ve o hafta hepimiz o sporu yapalim. Leslie ve yuruyus haricinde ama onlar ayrica yapilacak. Halihazirda egzersiz rutini bulunanlar da bulunanlar hic o rutini bozmasin. Benimki spora usenen kankilerim icin bi spora tesvik challenge i 🥰 @ladymomm @enerciiiii @Zamansiz_ @Aglicaktabikolaymi @perimasali802_ Baska diyette olab var miydi kiz butun postlari okuyamiyorum aklima gelen isimler bunlar
ESMERBOMBA_ newmommy_ güzel olur aslında bak siz 2. Haftadasınız ben yeni başladım 2. Günüm yeni başlayanlar içinde güzel olur aslında
ladymomm newmommy_ benim yaptığım sporu yapsanıza yaaaaa zaten kolay seviyeden zora gidiyor herkes yapabilir bence
newmommy_ ESMERBOMBA_ aa hosgeldin aramiza askimsu🙌🏻😍 o zaman ben baslangic orta seviye bi egzersiz arastiriyim 20-30 dklik size de uyarsa haftaya her gun onu yapalim leslie ve yuruyus haric ama yapan onlari da yapmali ekstra
ESMERBOMBA_ newmommy_ hoş buldum canım inşallah devam ederim pes wtmeden 2 ay sonra düğün var çok kararlıyım bu sefer inşallah bu şekilde giderim
ESMERBOMBA_ kizatasozu hoş buldum aşkım inşallah modum düşmeden pes etmeden devam ederim hedef kg 60 başlangıç kg 82
zeytep ladymomm normalde 40 giyiyorum ama abiyede benden çok değişiyor 40 bedende nerden baksan 8 parmak açıklık var… Göğüs bel basen ölçüsü de attım üstelik alırken… Çok moralim bozuk şuan, 42 bile alsam üç cm oynuyor Bilmiyorum 😔
ESMERBOMBA_ zeytep 44 beden alıp iyi bi terzşde yapturmış olsan olmazmı o şekilde eşşm bi elbise almıştı bana olmadı terzide aynı şekilde şeklini bozmadan daralttırmıştım
Zamansiz_ ladymomm ayyy ben gaza geliyorum bu araaa bugun giyindim tunigim boll allah allah dedim yikadim acilmismi noldu😂😂 esim diyo Zayiflamissin niye kabul etmiosun😂😂
zeytep ESMERBOMBA_ canım ne yazık ki sadece 42’si var😔42 ’yi deneyeceğim bir, belki kuş gözü elletirim fazla açıklık kalmazsa bilmiyorum 🤷🏼♀️
ladymomm Moonlight_ yok aşkım beeee 3 kilodan fazlasını yaparsan kas yapıyor 1-3 arası tamamen mevcut kası korumak için kullanılıyor bende mi dambıl zaten 1 kilo ama bana 2 ve 3 kiloda lazım onu anladım 😅😅