zeytep ladymomm normalde 40 giyiyorum ama abiyede benden çok değişiyor 40 bedende nerden baksan 8 parmak açıklık var… Göğüs bel basen ölçüsü de attım üstelik alırken… Çok moralim bozuk şuan, 42 bile alsam üç cm oynuyor Bilmiyorum 😔
newmommy_ ladymomm o zaman pes etmek yok regl megl sana islemezzz go girll basarirsin sen biliyorum bak lutfen birakma buyuk motivasyon kaynagimsin sen😍😍😍
ladymomm newmommy_ ahhaha aşkımsın yaaa 😍😍😍 bırakmadım bırakmadım bugün her şeyimi yaptım bitirdim bile 🥹🥹🥹
newmommy_ ladymomm afiyet olsun guzelim azmine cabana saglik gurur duyuyorum senle🙌🏻🙌🏻 kahvaltin gayet doyurucu 😍😋😋
ladymomm newmommy_ ayy evet havuç koymayacaktım yemesem mi diye düşündüm sonra dedim neyse yiyelim listede yazıyorsa boşa değildir dnjdkdls en çok havuç tokluk hissi verdi birde 😅😅 bugün ara öğünde yaparım acıkırım herhalde diyordum ama yapmadım
newmommy_ Kizlar ben diyorum ki ucuncu hafta itibariyle bi spor serisi belirleyelim boyle baslangic-orta zorlukta ve o hafta hepimiz o sporu yapalim. Leslie ve yuruyus haricinde ama onlar ayrica yapilacak. Halihazirda egzersiz rutini bulunanlar da bulunanlar hic o rutini bozmasin. Benimki spora usenen kankilerim icin bi spora tesvik challenge i 🥰 @ladymomm @enerciiiii @Zamansiz_ @Aglicaktabikolaymi @perimasali802_ Baska diyette olab var miydi kiz butun postlari okuyamiyorum aklima gelen isimler bunlar
ESMERBOMBA_ newmommy_ güzel olur aslında bak siz 2. Haftadasınız ben yeni başladım 2. Günüm yeni başlayanlar içinde güzel olur aslında
ladymomm newmommy_ benim yaptığım sporu yapsanıza yaaaaa zaten kolay seviyeden zora gidiyor herkes yapabilir bence
newmommy_ ESMERBOMBA_ aa hosgeldin aramiza askimsu🙌🏻😍 o zaman ben baslangic orta seviye bi egzersiz arastiriyim 20-30 dklik size de uyarsa haftaya her gun onu yapalim leslie ve yuruyus haric ama yapan onlari da yapmali ekstra
ESMERBOMBA_ newmommy_ hoş buldum canım inşallah devam ederim pes wtmeden 2 ay sonra düğün var çok kararlıyım bu sefer inşallah bu şekilde giderim
ESMERBOMBA_ kizatasozu hoş buldum aşkım inşallah modum düşmeden pes etmeden devam ederim hedef kg 60 başlangıç kg 82
ESMERBOMBA_ zeytep 44 beden alıp iyi bi terzşde yapturmış olsan olmazmı o şekilde eşşm bi elbise almıştı bana olmadı terzide aynı şekilde şeklini bozmadan daralttırmıştım
Zamansiz_ ladymomm ayyy ben gaza geliyorum bu araaa bugun giyindim tunigim boll allah allah dedim yikadim acilmismi noldu😂😂 esim diyo Zayiflamissin niye kabul etmiosun😂😂
zeytep ESMERBOMBA_ canım ne yazık ki sadece 42’si var😔42 ’yi deneyeceğim bir, belki kuş gözü elletirim fazla açıklık kalmazsa bilmiyorum 🤷🏼♀️