Sabah sirkeli su içildi ✔️
Yeşil çay içildi ✔️

Sabah aç karnına 40 dakika kardiyo yapıldı ✔️
Bu arada 1 litre su içildi ✔️

Kahvaltı 12:45 ✔️

Ben bugün 4 günlük rutin beslenme listesini uygulayacağım. Normal kahvaltı canım çekmedi diye klasik yulaf tabağı yaptım 🥹 Listede yok ama eğer yulaf yemek isteyen olursa seçenek 4 olarak düşünüp 3 yemek kaşığı ile yulaf yapabilirler. Tabağımın içeriği de şöyle 👇🏻

2 yemek kaşığı yulafı 1 çay kaşığı tarçınla beraber suyla pişirdim.
Üzerine chia tohumu
¼ yeşil elma
1 orta boy muz (yarısını ezip yulafa yarısını tabak üstünü süslemeye)
2 tam ceviz
1 tatlı kaşığı züber şekersiz kakaolu fıstık ezmesi
Üzerine de Hindistan cevizi serptim 🌹
Bugün tek başıma yaptığım kahvaltıyı o yüzden çay yerine yeşil çay yaptım tekrardan 🙈

@newmommy_
@Zamansiz_
@Susunbebekuyuyo
@BlackMambaa_
@zeytep
@enerciiiii
@perimasali802_
@Moonlight_
@Cicikiz
@kizatasozu

ladymomm benim masamda hep eski tarz sofra bezi var sjsjsj anca misafirim gelince diğerlerini çıkarırım (çünkü kocam kül vs düşürüp neyseeee ki sofra bezini yakmışlığı var) 😂

Başından beri sessiz takipteyim çok teşekkür ederim gerçekten bana motivasyon verdin, harikasın canım, ilk hafta tam yapamadım ama yinede 1kilo vermişim. Bugün tam olarak başlıyorum kilom 82 hedefim ilk başta 70 mümkünmü sizce😢

enerciiiii hadi bakalım sana güveniyorum bebek 💪🏻💪🏻💪🏻 çok şükür bir şey çıkmadığına sevindim 🌹

ladymomm bende 59 ile başladım şu an 56 yım 10 gün gibi bir süre de 3 kilo verdim durmak yok yola devam biz arkadaşlarla online diyetisyenle çalışıyoruz sabah kahvaltısı öğle yemeği ara öğün akşam yemeği şekilinde ilerliyoruz hiç aç kalmıyoruz sabah öğlen yedirirse akşam vermiyor sabah az yedirirse akşam oluyor falan haftanın 1-2 günü melemen yumurta omlet gibi ama 2-3 günü de bızt oluyor yani sıvı besliyor mesela örnek bir menü paylaşayım sabah 1 yumurtalı omlet içine 2 kaşık lor peyniri dereotu maydonoz yanında bir dilim tam buğday ekmeği öğlen yemeği ızgara balık yada ton balığı 200 gram kadar yanında bol yeşillikli salata ara öğün 1 sade kefir 10 çilek akşam yemeği köz biber çorbası bu arada benim kaçamaklarım oldu 🙈

enerciiiii 4 gün aynı oradaki seçeneklere göre ayarlayacaksın 3 gün aynı ama arınmada seçenek yok eğer ki arınma öğünlerinde acıkırım çok az dersen mutlaka ara öğünlerini de yap atlama ❤️ birde dediğim gibi bugün 4 günlük listeyi yap yarın 3 günlük böyle olursa kendini aç hissetmezsin hem daha güzel olur ❤️

zeytep bende misafir gelince balkona yer sofrasını seriyorum herkes orada yemek istiyor eğer çok kalabalıksak erkeklere balkona yapıyorum kadınlarla masada oturuyoruz çok şükür benim eşim sigara kullanmıyor yoksa çok sıkıntı yaşardık evde 🥲 nefret ederim çünkü ben kxkddkkssö

Aglicaktabikolaymi neden olmasın? İstersen başarırsın ben şu an en yakın hedefimi 60 olarak belirledim ama esas olmam gereken 57 🥹 sende ilk hedeflerini sonuca daha yakın seç mesela 82 den 77 yi görmeyi hedefle önce ❤️ artık seni de etiketlerim lütfen aktif ol 🥰🥰

Papatyaaa001 çok güzeeeeell 🙈 benim paylaştığım listede online diyetisyenden aldığım listeydi ben sadece genellikle kimse öğlen yemiyor iki öğün besleniyor diye öğlen öğünlerini çıkarıp aralıklı oruca uyarladım 🌺🌺