İtiraf etmek
SinirliBaykus bencede😂😂😂
zigoflavya cocuktunuz enazindan oyle dusunun ahh simdi aklimiz olsa neleri yapmazdik.neleri🤗🤗
Kirmizisarap bazi insanlardan vardir nasilsin iyiyim sen nasilsin… Bittj bu kadar oteye gidemezsin ama bazilari vardir sabahlara kadsr doyamazsin sohbete inanilmaz eglenirsin 💛💛
Selma bisey sorabilir miyim nasil mod olunuyor
Peride Ablama işe gidiyorum diyip sevgilimle buluşurdum hep 🤣Sonra ilk okul da bigun öğretmen arkadaşlarınızu anlatin dedi çocuğun biride ben-i yazmıştı hep şöyle böyle diye o günden beri çocuğun yüzüne bakamamıştım sonra annesine ablasına falan beni anlatmış çok güzel büyüyünce onunla evlencem demiş annesigilde çok yakin komşumuz du her bize geldiğin de bunu anlatirlardi sınır olurdm çok utanirdjm 😂Ahh cocukluk ne kadar masum ve güzelmiş
zigoflavya o kişiyi hala görüyorsan yada ulaşma ihtimalin varsa bence eskidende olsa ver şimdi sen (misal) fakir olupta o zengin olsa bile ver bence canım hakk diye bişey var çünkü 🙁
Peride Bigün okulda kaçtığımda kafede otururken abime yakalanmıştım çok kızmıştı bende hemen ağlamaya başladım psikolojik sorunlarım var iyi değilim tedavi görüyorum sizden gizli bak buda ilaçlarım diyerek antibiyotik ilaçlarımı göstermiştim oda inanıp cok üzülmüştü ben kendimi iyi hissedeyim diye herşeyi yapardı canım abim şimdi küs olsakta haşa çok seviyorum 😍😍
Selma inanılmaz eğlenceli günler sohbetler geride kaldı🤷 keşke bu kadar eğlenceli insanlar bu kadar kıskanç olur🙄
Peride sevgilimle buluşmak için saatlerin hepsini 1 saat ileri almıştım evden daha erken çıkabilmek için oda okula giderken sabah 7 yi 8 e çekmiştim duvar saatlerini filan hepsini . ben çıktıktan bi süre sonra babam saat yanlışmış erken gitti demiş 🤦🏻♀️
Halamın nişanında yengemin annemin babamın arkasından atıp tuttuğunu duydum sırf halamın nişanı mahvolmasın diye gidip o kadının saçına yapışmadım bir içimde kalmış var ya öffff babama desem köpürür sinirden anneme dedim de o da sinirlendi babam sinir hastası olurdu valla duysa of fena olurdu
Peride bende bi gun teyzemlerdeydim teyzemin kucuk oglu vardi 3.4 yawlarinda bende 9.10 yaw olardı teyzeminde buyuk kizinin 16.buyuk oglununda 15 yawi vardi wimdi buyukler ama ben eskiden bahsediyorum☺️ neyse evde teyzemdi ve teyzemin 3cocugu vardi bide teyzemin kocasinin abisi kizi vardi oda kucuktu 18 yaw flan ama baya bi terbiyesizdi bende hatda bu yawima kadar teyzemim kucuk oglu hasanla oynarimdir onla oynuyoduk o diwari cikti bende teyzemlerin yanina gitmek isdedim odadalardi bilgisayarda odaya bi girdim ki hep beraber seks izliyolar🤣biran wok oldum girmemle cikmam bir oldu bende 9.10 yawim olsa bile yani o oonulari derken opuwme flan biliyodum diziden diziye bakardim annem gelip gozumu kapatir kanali deyiwirdi hep derdiim dizidekiler napiyo diye opuwmek ne demek vs. Sonra bende yani seks ne bilemedim ama opuwenleri gordum🤣🤣onu bildim eve gidince anneme soyledim annem deediki ayip ne kadarda terbiyesizce bisey flan banada dediki unut sen o weyi o gunden sora hic yalniz birakmadi beni orda kalmak icin hep anaannemle birakirdi🤣🤣
Peride çok sevdiğim saydığım bi arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bu benim sevgilimle sevgili olmuş ve üstüne de beni arayıp biz sevgiliyiz artık ayrılacaksın ondan demişti (eski sevgilimin bundan haberi yokmuş) kendimi çok kötü hissetmiştim ve ayrılmıştım. İtiraf ediyorum ben o arkadaşımı üstünden 7 sene geçmesine rağmen hala özlüyorum.
Dip not: Adam ikimize de yar olmadı 😀
Küçükken köyde bir abi vardı bizden büyü bizde iki arkadaş hayvan bakarken yanımıza gelip gelin size birşey göstericem dedi bizi kimsenin görmeyeceği bir yere çağırdı bn gitmedim ama arkadaşım gitti ona malum yerlerini göstermiş hala onu gördüğümde midem kalkar sen 8 yaşındaki bir çocuktan ne beklersin ki
Peride bende itiraf ediyorum 9 yaşlarında falandım evimzn yanında boyacı dükkanı vardı ,babamlar bişey lazım oldumu beni yollarlardı . Adam beni arkaya götrüp sarılırdı dokunurdu seviyo gbi. Ben anlamamştm tabiki naptğını, biraz büyüynce anladm yolda görsem ble kaçardım. Ama aasla annemlere falan demedim diyemedim.