etoile enerciiiii aslında hiç meraklı değilim ama isim derken ne kadar marjinal bir isim diye düşündüm 😂 gereksiz detaylara takılıyorum 😂😂😂
etoile Alev12 tamda bugün şeftali almıştım afiyetle yiyecektim ki bu yorumla karsilastim 😜 ins şeftali değildir
perimasali802_ HurremSultan olmadi uyuya kalmışım çocuklarn yaninda 😂kalktip kapiyi açtım, baktim eşimle karşılaştık 😂kollarımdan tutu yatağa yatırdı nasil uyumuşum 🤣
melebek HurremSultan Ekşi Sözlük’te gündem olmuştu, ben de izlediğimde kendime gelememiştim. Aşırı korkunç 😭
HurremSultan melebek ay elim ayağım titriyor daha da fantazi yapmam😂 adam.asiri sakin ama benim kocam olsa orda kan çıkardı 🥲
melebek HurremSultan Ahahhahah fantezi baltalayacağımı söylemiştim 😂😂😂 Ya adamın sakinliği aşırı sinirlendiriyor beni. Kadın sert çıkmasa adam ikna olacak sanki 🤬
maras21 HurremSultan geçen uzanmistik beraber koltukta üstünden gececektim o sıra bacaklarini ayırdı bende misyon pozisyonunu aldım onun üzerinde Onun bana yaptığını yapınca gülmekten düştük yere 😃ne yapiyon diyor benimi s….cen