peridesakini HurremSultan hiç öyle düşünmemiştim belkide hayatım boyunca hep kilo almaya çalışan biri olduğum içindir
perimasali802_ HurremSultan olmadi uyuya kalmışım çocuklarn yaninda 😂kalktip kapiyi açtım, baktim eşimle karşılaştık 😂kollarımdan tutu yatağa yatırdı nasil uyumuşum 🤣
melebek HurremSultan Ekşi Sözlük’te gündem olmuştu, ben de izlediğimde kendime gelememiştim. Aşırı korkunç 😭
melebek HurremSultan Ahahhahah fantezi baltalayacağımı söylemiştim 😂😂😂 Ya adamın sakinliği aşırı sinirlendiriyor beni. Kadın sert çıkmasa adam ikna olacak sanki 🤬
etoile Alev12 tamda bugün şeftali almıştım afiyetle yiyecektim ki bu yorumla karsilastim 😜 ins şeftali değildir
busbutun enerciiiii oha ben de hiç 2 defa yapmadım çok istiyorum ama ben çok heveslenemiyorum zaten ya buraya da o yüzden açtım bende çok istek olmuyor eşim istekli ama ben bir olunca ikinci yapmak istemiyorum
zeytep HurremSultan ben en son perttim😅🤣🤣kocam bey duş alırken gittim yanına sjsjs ondan sonra bir daha duş almak durumunda kaldı🤣o gün ölü balık gibi bayıldım ama🤣🤣