busenihicalakadaretmez dkdkd ben buranin en seffafiyim🤪🧿
Ailenizden sevmediğiniz birileri var mı?
HurremSultan
Tamam tamam inandım 🤪🤪 tamam tamaam 😜
melaykeeee
Etiler niye böyle ya.
Napti sana eltin 😃
successfulwoman
Ah kuzum 🥺 ne yaptılar sana
m123
En iyisi eşinle aranın iyi olması seni anlıyorsa sıkıntı yok 🤗
successfulwoman
Benim öyle olmadı canım maalesef. Anlaşamıyoruz diyeyim. Normalde babalar kızlarımın duygularını bilir babam bunu bilmez pek beni tanımaz. Her şeye çok karışır hemde çok evde yaptığımız işe ve o işi nasıl yaptığımiza kadar sürekli. Eli aşırı sıkıdır. Bir çok kişi ile kafası uyuşmaz. Ne zaman ne yapacağını kestiremeyiz.
busenihicalakadaretmez bana bir şey yapamazda tüm Sülale sevmiyor 😂😂
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez baba tarafıma can kurban. Anne tarafi akraba degil akrep. Dayımın yılan karısı, dayım, teyzem , hiçbiri ile gorusmuyoruz 7 yıldır
busenihicalakadaretmez Aşkım sen şu anda babanın yanında değilmısın,o zaman onun şefkatlı tarafına sığın.
cimri babalar,eşler insanlardan nefret ederim..
successfulwoman
Öyle maalesef, bu saatten sonra pek değişmez ya çocukken bana bisiklet almayan biri 🙃 eksikliğini hisseder miyim bilmem
tuuce92
En iyisi toksik insanlarla hic görüşmemek hayatında olunca daha bı kötü oluyor
busenihicalakadaretmez kıyamam kuzuma,o zaman güzel bir kısmetin çıktımı ondan uzaklaşmaya bak.
Allah Güzel kapı açar Canım
busenihicalakadaretmez kesinlikle oyle . Varligi bisey kazandirmayanin yoklugu bisey kaybettirmez. hiçbiri lazım değil annem diyo eskiden olsa kardeşim için falan canımı veririm derdim şimdi be ölüme ne dirime diyo. Olmaz olsunlar valla çok pisliklermis
busenihicalakadaretmez 😁😁😁 sus kids resim dolu tanıyan çıkacak djdkkd
busenihicalakadaretmez babaanne hala amca 😂😂
busenihicalakadaretmez çoğunu sevmiyorum
HurremSultan
Ben korurum seni 🫂😃
busenihicalakadaretmez koru beni aşkım,,😁❤️