maras21 niyetlerimizi Allah kabul etsin diyelim amin 🥰
Hıdırellez??
kizatasozu birkaç hocadan şirk olduğunu duydum yapacaktım vazgeçtim
aslan63 aaaaa gercektenmi bilmiyordum
kizatasozu Abdest al dua at Allah tan iste vakıa süresi oku bol bol rızık Allahtandir
kizatasozu kizzzz🤣 yaptinmi oldunmu😂
Moonlight_ ben yapmıştım ama aradan bilac ay geçince umudumu kesip attım kağıdı ne yazdığınızda hiç hatırlamıyorum ev araba fln yazmismidir şuan olmadı onlar olmasına az kaldı ama lazer fln yazmismidir mutlaka dun lazer aldım bı tek o oldu galiba ahahahah hemde tam 1 sene sonra
kizatasozu bende mi denesem ya naptin anlatsana ugrastirici degilse bende yaparim belki😂
kizatasozu 5 senedir yaki evlendiğimde beri her sene yapıyorum ama olmuyor maalesef bakalım bj sene belki olur .d
Bazı anlar vardır enerjisi yüksektir ve ettiğiniz dua kabul olur . Yüksek enerjili bir gün . Yine duanızı edin Allahtan isteyin ve konsantre olarak gerçekten içten isterseniz elbet duanız kabul olacaktır . Kısacası hıdırellez bahane . O yazma çizme muhabbetleride tam konsantre olmaya ve ne istediğini belli etmek için
Moonlight_ 5 Mayıs gecesi kağıda istedillerimi yazip görsellerini cizmistim bozuk parayla katlayıp saksima gommustum öyle sonra parayı cüzdanında yasicaksin uğur parası niyetine
kizatasozu anladim canim seneye insallah artik🤣
Uğruna çabalamadığınız hayaller gerçekleşmez bence ya
Moonlight_ mayısın sonunda yapanlarda var
kizatasozu kiz ben bunu yapayim derken dilegim gerceklesti ya az önce 🤣🤣🤣
Moonlight_ hadi heee ne dilemistin gözün aydın 🥰