saklihan Ayri buyuyecekse cocuk olsun diye onca uzuntuyu neden cekti. Madem ufacik seyde cekip gidiliyo cocuga sebep olmasaydi.
Sen gerçekten bunları böyle düşündüğün için mi yazdın, yoksa başka şeye kızdın anlık birinden hırsını alıp rahatlamak içinmi.
Ne demek çocuğa sebep olmasaydı. Kadın demedimi 2 ay öncesine kadar hiç bir sorunumuz yoktu, mutluyduk her şey yolundaydı ne olduysa sürekli içmeye başladıktan sonra oldu diye. Neyi savunuyorsunki sen şuan asıl ben seni anlamadım. Kız bosanmak için evlenmedi çocuk yapmadı, kimse ne yaşayacağını bilemez. Seninde ne olacağın belli olmaz, kimsenin belli değil. Böyle vicdansızca konuşma bence.
Ben şu forumda anladımki genelleme yapmıyorum ama bazı karakterler güçlü insanları, kararlı insanları çekemiyor ve üzerine bilinçli gidiyor. Çok saçmaladın gerçekten. İlk yorumlarına baktım yeri gelmiş sende hak vermişsin kadına ne olduda şimdi birden boşandığı ve ayaklarının uzerinde durup duzenini kuracagı icin cephe aldın. Ne yapsaydın her gün içen sarhoş olan eşine ve cocuguna zerre faydası olmayan birini sırf erkek diye koca diye katlansamıydı