Goat
Haklısın güzelim bunu diyen bir adam ile nasıl bir hayat sürdürmeye devam edeceksin ki ?
O Kelimeyi nasıl kullanılır onu o halde düşünen bir insan kafası ayıkken de düşünür can güvenliği ve güvenliğiniz olmaz doğru bir karar verdiğini düşünüyorum ben
Boşanıyorum
Goat canım benim🥹😔 ne diyecegimi bilmiyorum sen yasadin biz okuduk okurken bile ne kadar zorlandigini hissettim kendini sakin suclama isteye isteye yaptigin birsey degil ki❤️ duygularini anlayabiliyorum caresizliginide ama duzelmezmiki biraz daha zaman versen bilmiyorum ki ne yazicagimi bilmiyorum 🥀🫂
Goat senden böyle bir post göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Alkol de söylediği laf da baştan sona yanlış. 😑 ama kötü bir baba mı gerçekten? Bunu iyi değerlendirmen gerekir. Eşim alkol kullanmıyor ama bu raddeye gelse çileden çıkardım ben de.
Goat ne yazacağımı nasil yazacağımı inan hic bilmiyorum 🥺 alkol çok kötü bir şey özellikle dozunu kacirdiginda,seni çok iyi anlıyoruz umarım bu durumunuz düzelir eşin birakir inşallah 🤲🥺💕
Goat anne ayrı yoruluyor baba ayrı yoruluyor tamam da anne azıcık uzanayım dese babaya seslenecek olsa baba sarhoş sızmış kalmış. Sabredersin beklersin ama nereye kadar. O evlat büyüyor aklı ermeye başlayacak. Konuşacak görecek nereye kadar. Bunu çocuğun ruh sağlığı için yapmaması gerekirdi. Güvenememekte haklısın. Üzüldüm durumuna gerçekten de seçimlerimiZ çocuğumuzun kaderini belirler. Rabbim iyilerle karşılaştırsın Amin.
BlackMambaa_ gercekten acaba bencillikmi dedim ama o laf agizdan cikti ama ya duydum gerisi hep bos suan
Zamansiz_ suan anlik duzeldi barissam tekrar gidip icecek. Arkadasinin yazdigi msj gormustum, aksam ofiste masayi kuralim demis, bu da ben kalamam cocuk bekler sevmeye vaktim olsun demis, arkadasida ne o sen pisirikmisin yenge izin vermedi demiyosunda cocugu bahane ediyosun demis,esimde bizde olmaz oyle seyler bana karismaz gibisinden konusmus. O bu kafayla giderse tekrar tekrar icer baksana bi lafa adam her aksam orda takildi
Cicekliperde benimde aklima gelmezdi. İki ayda tepe taklak oldu hersey. Alkol aldigi sure boyunca cok kotu baba evet.ama oncesi gozum kapali dusunmeden emanet ederdim elindende gelirdi. Degismez bu asla
perimasali802_ yani belkide boyle olaası varmıs firsat ariyormus
Bubenimoykumm inanki yeri geldi yarim saat uyudum ama zerrre yardim etmedi ayik oldugu sure boyuncada bas agrisindan nazlandi
Goat umarım en iyisi olur hakkınızda..
Goat Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Goat sebebi alkol demek ki
Bubenimoykumm sagol canım