perimasali802_ kimseyle tartisma merakinda degilimki hakaretmi ettim kufurmu ettim burdakiler gibi fikirlerimi savundum soyledim asil siz bana zit aldiniz
Boşanıyorum
saklihan size zit olmadim nasil algiladiniz bilmiyorum ama yani sizböyle konuşarak ne yaptığınızi çözmeye çalışıyorum adam çocuğu atasim geldi demiş demmeki kadıninda zoruna gitmiş veya anlatamadığı çok şey de olmuş olabilir biz bilemeyiz herkesin karari kendine yani
saklihan kime göre neye göre ufak buna sen mi karar veriyorsun, ne kadar tanıyorsun da şimarıklık olduğuna kanaat getiriyorsun, uzatma lütfen , herkese bir saldırma kışkırtma çabası içindesin yapma
saklihan bi kaç saate veya güne askı alırsın şimdilik eğlen buralarda bebeğim.
HurremSultan Çok şükür canım benim çok çok iyiyiz. Ev kurma meselesinle dünden beri ilgilenmeye başladım çocuğumda çok iyi. Onun harici zaten klasik babasınla günlük saçma sapan mesajları devam ediyor gündüz melek gece canavar modunda ama önemsemiyorum bunları gördükçe iyiki diyorum.
Cicekliperde Gerçekten çok sıkıldım artık. Keyifle şurayı açıyorum yine yorumlara bak maşallah. Allah çevresinde olanlara gerçekten bu kişiyle yaşamak zorunda olanlara sabır versin. Ben böyle insandan korkarım, sırf hırsı uğruna yapmayacağı şey olmaz. Birine gıcık kapar gider yuvasını bile yıkar böyle konuşmak istemezdim ama gerçekten öyle yansıttırıyor.
@saklihan Sana sadece son kez yazıyorum. Bundan sonra gerek benim hakkımda gerek çocuğum hakkında tek kelime etmeni istemiyorum. Sana ne benim çocuğumdan, sanane ameliyatından ki halen bu konuyu açmanda saçmalık, sanane boşanacak olmamdan sanane çocugum babasız kalacağından. Bunlar seni ilgilendiren konular değil. Ha şunuda diyeyim boşanıyorum diye çocuğumda babasız kalmıyor o görevine ayrı evde devam edecek. Sana düzgünce diyorum rica ediyorum lutfen artık yorum dahi yapma. Ameliyat postumda da bu postumda da yemin ederim şurada paylaştığıma pişman ettin yeter gerçekten yeter. Burası sanal ortam bu derece takıntı yapman kötü. Umarım gerçek hayatında buradaki gibi hiç kimseye takıntı yapıp böyle rahatsızlık vermezsin.
saklihan degil yeterince sabretmiski yukun altinda kalmis kimse sevildigi deger gordugu yeri birakamaz. Gitmesi gerekiyormus gitmis
@Goat ve eminim cok daha guzel olucak hayatin ewt zorlanicaksin elbette evli olurken mi sanki zorlanmadin bosaninca en azindan tekim deyip degmeyen birinden umut beklemezsin hep tek bildigim birsey vardir
Bir annenin verimli olup cocuklarini saglam psikolojide buyutmesi icin esin manevi destegi herseydir esin sana sen cocuklara vericeksin ama olmuyorsa gidebiliyorsanda arkana dahi bakma 🌹 cok guclusun en guzelini basaricaksin tum yollarin cicek acsin sana 🫂
buzdankalpler çocuğunu düşünerek boşanan kadınlardan biri. illede biriyle yatmalıyım diye aklını seksle yemiş gibi kocaaa kocaaaaa diye etrafta gezecekmiş gibi
Gerçekten en gücüme gidende bu oldu. İnsanın fikri neyse zikride o. demişler ya doğru
TombulHatun bu yorumu beğenip geçmek istemedim. Birde alkış tutayım 👏🏻
Goat ya bebeğim takma Allah aşkına boş insan işte ne diye umursayıp takıyorsun sen yoluna bak ❤️
nilsu hayır yani insan görmediği bir insana nasıl bu kadar kin tutar anlamış değilim
Goat işte enerjini düşürdüğü için görmemek daha iyi
Goat bunu düşünüpte üzülme canım rabbim herkesin kalbine göre versin gerçekten cocugunla mutlu huzurlu yuvan olsun 💐
melaykeeee beliki başka işi yok.
saklihan ben burada sorun yaşayan herkes yazıyorum sevdiğim insanları durumlarını merak ediyorum. Sende sevdiğim kişiler arasında idin. Aynı sorunu sen yasasan emin ol sana da defalarca sorardım. Ama malesef ki kaliteni belli ettin. Umarım bundan sonra hayatının hiçbir kısmında kimseye bu kadar kin tutmassin. Hastalık çünkü bu…
Goat boşver artık hiç takma onu geldi geçti gittii 👌🏻 sen düzeninde bebeği ile mutlu ol🥰 hem bı ikinci evin ilk evinde beğenmediğin ne varsa şimdi tecrubelisin tık tık beğendiklerini alırsın yavaş yavaş 🥰🥰🥰 arada sıkışırsan yardım işte bayilirz dekorasyon postlarina🤗🤭🤭🤭
Üzme de kenini artık yeni bir hayat ohhh ne rahat😁😁