saklihan Sen gerçekten sorunlusun bak bunu önemse ve yardım al çünkü senin bu yaptıkların normal değil. Seni kime benzettim biliyormusun, bizim binada bir komşu var doğru düzgün kimseyle görüşmez ve yaptığı tek şey şu. Hiç bir şeyden memnun olmaz ve neredeyse tüm vaktini sürekli birilerini birilerine şikayet ederek harcar. Yolda bir şey görür belediyeyi arar bağrınır, kargo geç gelir firmayı arar bağrır, hiç olmadı markete gider kasiyer gülmez şikayet eder. Bunları nereden biliyorum tüm telefon konuşmalarını balkonda yapar ve tüm bina nereyi aramış ne için şikayet etmiş bağrınmış anlarız. Denk gelip laf geçtiğinde de yine kendini savunur ve insanlara bağırarak günlük stres attığını söyler. Nedense sende de bu potansiyeli gördüm. Seninle biri zıt düşüncede olsun hemen o kişiye takıp sürekli aklınca onu ezdiğini düşünerek sen zevk alıyorsun. En dikkatimi çekende,kadının çocuğu ameliyat olmuş iyileşmiş hatta burada olmasaydı zararlarına kadar bahsetti bunlara rağmen sadece dedikleriniz olmadı yani kimse sizinle aynı düşüncede olmadı diye geçmiş zaman konusunu ısıtıp kadının önüne getirdin. Goat çok ama çok sabırlıymış ki seninle halen kibarca konuşabiliyor. Emin ol bunu bana yapsan çok başka cevaplar alırdın ve bir daha tek laf etmeye yüzün olmazdı.