HurremSultan Kız yaşılıkla ilgisi yok onun huy huy. Gençliktede öyledir emin ol. Aynı şeyin benzerini hergün yaşıyorum. Çocuğa güneş gözlüğü aldım sevip takıyor ama evden çıkıyoruz yürüyüş yaptığımız oturduğumuz yerlerde illaki biri burnunu sokuyor. Aaaa çocuğa güneş gözlüğümü taktın aaaa gözü bozulacak takılırmı aaaa hava olsun diye çocuğa gözlük taktırıp gözünü bozacak, yaniiii ya sabır diyorum. İlk başlar açıklama yapıyordum. Bu gözlük sahte değil, sadece çocuk gözlüğü üreten firmadan aldım doktor onaylı gibi. Artık pes ettim biri laf ettimi sanane benim çocuğumdan deyip geçiyorum hadsiz çok

saklihan

Bi söz var bilir misin. Cahille tartışmaya girme, karşıdan kimin cahil olduğu belli olmaz diye. O yüzden girmiyorum seninle tartışmaya 😎

saklihan aynen haklısın pasif kaldığın için her yerde herkese böyle çemkiriyorsun. Ama komik oluyorsun

saklihan bide sen alışmışsın alkolik kocayaaa herkes senin gibi pasif dursun istiyorsun millete laf atıyorsun da ilk sen dön alkolik kocana bak. Onu düzelmeye çalış millete sataşma. Herkesi kendin gibi de güçsüz sanma @Goat çok güçlü bi kadın olduğu için senin gibi susmuyor kocasına karşı kendini ezdirmiyor. Sen ezdirmeye devam et alkolik kocanla mutluluklar. 😂