saklihan Tövbeeee yarabbimmmmm sen gerçekten sorunlusun ya. Burada böyleysen çevrende de sen birilerine bu derece takıyorsundur. Allah kolaylık versin onlara sanada tez vakitte inşallah bol bol zihin açıklığı

saklihan o biri dediğiniz kişi gelmek istiyorsa gelsin derdi sizemi düşüyor anlamıyorum,ben hiç görmüyorum Fink atgini postlarda bile yorum yapmıyor

BlackandBlack yapmak zorunda degilki,bu nasıl bir insan kaos seviyor belli, takıntı haline girmiş yazik ya

Cicekliperde canı çıksın tövbe estağfurullah yaaa kime ne diyor bilmiyorum ama onu defalarca şikayet ettim. Goat bence şikayet bile etmedi onu

saklihan SENİ GÖRMEZDEN GELİYORUM SENDE AYNISINI YAP. KABAK TADI VERDİN YETER..

perimasali802_ Bu nasıl bir şey ya gerçekten artık anlamıyorum. Ne yiyip içiyorlar da bu dereceye kadar gelmiş.

Goat bnde anlam veremiyorum ki ona hem oda yaşamış biri olarak ne yapmaya çalışıyor hiç bilmiyorum az önce eski postunu okudum kişinin,

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan senin kocanın yerinde olayım bende içerim hergün ayık kafayla sen çekilirmisin allah muhafaza🙄

• 1939 bunu yanıtladı.
          • 1939 bunu beğendi.

perimasali802_ Bende o eski posta bakıyordum kadın sürekli aynı şeyleri yaşamış ve tedavi olup tekrar içmiş eşi. En anlayacak kişi belkide kendisiydi ama kendi yapamamış diyemi bana ayrı hırslandı anlamadım ama ömrü hayatımda ben böyle birinle karşılaşmadım

Goat yani neden bir insan kinle konuşur,ve ayni derte oda varmış çok saçma bu Sanki sana kasten yapiyo ve tek degil gibime de geliyor burda arkadaşım vs diyor ama Sanki işin içinden baska bir sey var 😅yaa boşver bee bunu düşünerek niye kendini uzesinki hem böyle insanlar güçlü birini gördümu atip tutarlar

• Goat bunu yanıtladı.

1939 kız yazık çocuğuna oğlu vardı sanırım sünnet falan ettirmişti
                Bu nesilde bu kadar cahillik fazla aynı kaynanam gibi düşünüyor🙄