Goat 😅ya demmeki cok batmissin bunlara 🤣
Boşanıyorum
Goat çocuğun için girip baktım okudum o postunu, çocuğun şimdi nasıl durumu iyimi tekrardan geçmiş olsun 🌸
HurremSultan ya canım boşver diyorum.
perimasali802_ niye aldı
nilsu net Bir bilgim yok aldığını biliyorum sadece
Goat ben dayanamadım iki kere şikayet ettim uyarı aldı sanırım sadece hala yorum yapıyor çünkü
perimasali802_ Çok teşekkür ederim canım. Şuan çok iyi maşallah dikişleride atıldı tamamen geçti. Yavrum ne acı çekiyormuş şuan o ağlamaları hep bitti
perimasali802_ Bende askı aldım ama hanım efendi hala yazabiliyor…
Goat kiyamam ona çok şükür hepsi geçmiş 💐
kleopatranizzz sendemi ya bunun derdini anlamadim giti heee ,o yüzden yoktun ,neyse tekrar hoşgeldin canım 💕😘
perimasali802_ Maalesef canım,hoşbuulduum🥰💃💃
kleopatranizzz nasılsın nasil gidiyor 💕
perimasali802_ İyiyim çok şükür aşkım temizliğe gireceğim senin hazır bitmişken yardıma gelsenn🤭🤣 sen nasılsın neler yapıyorsun
kleopatranizzz ay bitene kadar bnde bittim 😂 peride bile yoruldu,ay keşke yakin olsak ta yapsam bnden sana tüyo sevemdigin kişileri gözünün onune getir onlara söverek yap cokta güzel oluyor 🤣🤣🤣( videosu vardi belki hatırlarsın)
Hep ayni canim değişen bir şey yok bnde
perimasali802_ Ahahah bak bu iyiymiş çocuklar izin verirse bugün başlayacağım, o değilde tadını çıkara çıkara temizlik yapmayı özledim kııızzz🙃
kleopatranizzz bnde ya iki gune biten temizlik bir hafta sürdü üstüne bide yağmur yağdı 🥴 çok şükür biti rahatim, çocuklar zorluyor maalesef ama yapacak bir şey de yokk canim mejbur yapacaz🤣yapmazsak orda sıkıntı
saklihan
Sizde boşanmak istiyor ama boşanamiyorsunuz sanırım genelde bunu yapmayanlar nedense kendi ayakları üstünde duran kadınları çekemiyor.