HurremSultan Goat ben dayanamadım iki kere şikayet ettim uyarı aldı sanırım sadece hala yorum yapıyor çünkü
Goat perimasali802_ Çok teşekkür ederim canım. Şuan çok iyi maşallah dikişleride atıldı tamamen geçti. Yavrum ne acı çekiyormuş şuan o ağlamaları hep bitti
perimasali802_ kleopatranizzz sendemi ya bunun derdini anlamadim giti heee ,o yüzden yoktun ,neyse tekrar hoşgeldin canım 💕😘
Goat kleopatranizzz @perimasali802_ Bu kadın yüzünden askı alan olmuş zaten vicdan yapıyorum ben sebep oldum,benim konum yüzünden oldu diye valla kim varsa kusura bakmayın nolur ben üzüldüm
kleopatranizzz perimasali802_ İyiyim çok şükür aşkım temizliğe gireceğim senin hazır bitmişken yardıma gelsenn🤭🤣 sen nasılsın neler yapıyorsun
perimasali802_ kleopatranizzz ay bitene kadar bnde bittim 😂 peride bile yoruldu,ay keşke yakin olsak ta yapsam bnden sana tüyo sevemdigin kişileri gözünün onune getir onlara söverek yap cokta güzel oluyor 🤣🤣🤣( videosu vardi belki hatırlarsın) Hep ayni canim değişen bir şey yok bnde
kleopatranizzz perimasali802_ Ahahah bak bu iyiymiş çocuklar izin verirse bugün başlayacağım, o değilde tadını çıkara çıkara temizlik yapmayı özledim kııızzz🙃
perimasali802_ kleopatranizzz bnde ya iki gune biten temizlik bir hafta sürdü üstüne bide yağmur yağdı 🥴 çok şükür biti rahatim, çocuklar zorluyor maalesef ama yapacak bir şey de yokk canim mejbur yapacaz🤣yapmazsak orda sıkıntı
busenihicalakadaretmez saklihan Sizde boşanmak istiyor ama boşanamiyorsunuz sanırım genelde bunu yapmayanlar nedense kendi ayakları üstünde duran kadınları çekemiyor.
busenihicalakadaretmez saklihan İşte biliyordum kendin boşanamadigin için kıskançlıktan için içini yiyor
kleopatranizzz Goat Canım sen neden üzülüyorsun yine olsa yine o yorumu yapardım ben, asıl utanması gereken kişi utansın bide sen bunun için üzme kendini💕
perimasali802_ Goat sen neden vijdan yapiyorsun,yapmasi gereken biri var zaten, lütfen bunu düşünme emin ol kimse pişman değildir bu konuda 🌸