Goat yorumları okuyunca çok şaşırdım, burda çoğu kullanıcının karı-koca hayatını az çok biliyoruz hepimizde, kocasından dayak yiyenler, mutsuzluktan aynaya bile bakmayanlar size eşinizden ayrı mutlu bir hayat dilemişler cidden pes.
Yaşadığınız durum hafife alınmaz evet ama düzeltilmeyecek, kendini affettirmeye çalışmak için kendine çeki düzen verebilecek biri için bence hemen ayrıl, boşan, bundan olmaz durumu değil.
Öncelikle eşinizin kendisine ciddi anlamda çeki düzen vermesi gerek, gerek eve geliş gidiş saatlerinden, gerekse o arkadaşıyla -mecburi olduğu için böyle diyeceğim- iş ortamı dışında asla ama asla yan yana gelmemesi ve iş ortamı da dahil alkolü hayatından çıkarması gerek, kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama 2 ayda alkolle birlikte böyle bir değişime girmiş karakteri ama düzeltilmeyecek şey değil gibi. Siz sınırlarınızı belli edin eder, kurallarınızda esnek olmazsanız, eminim eşinizde iyi yönde değişimini sizi kanıtlar. Çakırlığın vermiş olduğu rahatlıkla -gevşeklikle- ağzından öyle bişey çıktığını düşünüyorum. Ne yapıp ne yapmaması konusunda çizgileriniz net olursa eminim eşiniz de durumu pozitife çevirmek için elinden geleni yapar.