@Goat ne yazık ki arkadaş önemli çok önemli😔postu okudum ama ancak yazabiliyorum.. Arkadaşına iş veriyor tamam ama arkadaşı çok iyi bir insan değil ki, arkadaşı yüzünden kendi ailesi etkileniyor, keşke bu durumu en başta görebilseydi ona göre bir sınır çizseydi. Alkol ne yazık ki çok sıkıntılı.. İki ay boyunca değişmeye yeltenmediyse, çaba göstermediyse pek ne denilir bilmiyorum.. Kimse çocuğunu babadan veya anneden ayırmak istemez, ama bir süre sonra değişimler başladıysa, o sorumlulukları yerine getiremiyor, faydadan çok zararı dokunuyorsa o zaman da bir düşünmek gerek. Ailesi seni suçluyor çünkü o iki ay boyunca ne yaşadığına birebir şahit olmadılar belki de veya oğullarına kızıp, aklını başına getirmek için o tavrı koyacak kadar net ve ileri görüşlü kişiler değiller.. Hiç bir yuva yıkılmak için kurulmaz ama bazı problemler hep tekrar tekrar gün yüzüne çıkıyorsa, evdeki huzuru etkiliyorsa o zaman bir düşünmek lazım.. En başta eşinizin düşünmesi lazım, benim bebeğim ve eşim var diye.. (alkol içen biri olarak söylüyorum bunları) bende içiyorum lakin kararında. Herşeyin kararında olması güzel, sanırım eşiniz bu karar ölçüsünü yitirmiş.. Bir de, dediğiniz gibi, arkadaşı zorlamıyor eşinizi. Bu eşinizin seçimi, içmek ve ne kadar içmek….
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Keşke bu tatsızlıklar hiç yaşanmasaydı…